MaveDustaine
MaveDustaine
Uzun süredir M audio kullanıyorum, strat da les paul de var tonlarca kayıt aldım sosyal medyada paylaştım bias, amplitube, guitar rigden en son neural dspde karar verip diğer hepsini sildim. En harbi sound neural dspde olmasına rağmen artık çaldığım kaydettiğim şeylerden tam anlamıyla keyif alamıyorum, low gain mid gain hi gain farketmiyor, tabii ki analog setup lambalı amfi vs gibi sound olmaz ama gayet ona yakın şekilde bu vstlerden sound alanlar var, gerçekten çok iyi ton yazarım bu arada sound ne olursa olsun buraya örnek de bırakıcam ama hem dijital hissiyatını fazla alıyorum hem de yüksek driveda anormal derecede parazit alıyorum. En büyük şikayetim ekipmanların tam potansiyelini alamamak. Örneğin yüksek gainli bir şey çalarken çok detaylı ayar yapmama rağmen tonlama input output compresör gain stage vs o parazit sesi gitmiyor. Amfide çalınca tertemiz çalarsın ya metal çalarken, pcde yüksek driveda gürültüden geçilmiyor tabi ki dijitalde çok sinyal parazit vs olur ama ben çalarken temiz çalmama rağmen gain stage yapmama rağmen amfide tertemiz çaldığım şeyi pcde temiz çalamıyorum. Ben bunun ses kartıyla alakası olduğunu düşünüyorum, hi z devresi dinamik aralık preamp vs. Audiet id4 mk2 geçsem farkedilir bir sound farkı daha az parazit daha net ses, özellikle yüksek driveda daha dengeli ve parlak az gürültülü bir sound, headroom vs olabileceğini düşünüyorum devre kalitesinden ötürü, siz ne düşünüyorsunuz?
M audio ile aldığım bazı low gain mid gain ve hi gain kayıtlar:
M audio ile aldığım bazı low gain mid gain ve hi gain kayıtlar: