marshall code serisi (code25)

2 senedir gitar çalıyorum bu amfiyi bu senenin yazında aldım açıkçası çoğu kişinin amfiyi beğenmediğini gördüm youtubedeki bazı karşılaştırma yada inceleme videolarında kötü yönde eleştri almış
ben açıkçası gayet memnunum fakat niye sevilmiyor ?

2 senedir gitar çalıyorum bu amfiyi bu senenin yazında aldım açıkçası çoğu kişinin amfiyi beğenmediğini gördüm youtubedeki bazı karşılaştırma yada inceleme videolarında kötü yönde eleştri almış
ben açıkçası gayet memnunum fakat niye sevilmiyor ?
Marshall karakterini sevmiyor olabilirler.Gayet başarılı bir ampli ne istediğini bilen biri için.

Yaklaşık dengi sayılabilecek amfilerden Katana, ID:TVP, Orange Crush, Silverline, ID:Core ve hatta Spider V.
Bunlardan biriyle yanyana çal anlarsın sen de.
spider V 20 mk2 güzel mi blackstar ıd corev3 40w yerine almak istiyorum telefondan tabletten ayarlanabilmesi ve çok fazla efekt olması beni cezbediyor. Sizce ne yapmalıyım?? Aklımda vox un vt20x i de var oda olabilir ama high gainde iyi performans vermiyormuş??

spider V 20 mk2 güzel mi blackstar ıd corev3 40w yerine almak istiyorum telefondan tabletten ayarlanabilmesi ve çok fazla efekt olması beni cezbediyor. Sizce ne yapmalıyım?? Aklımda vox un vt20x i de var oda olabilir ama high gainde iyi performans vermiyormuş??
Katana varken diğerlerine gerek yok sanki...MK3 çıkacağı için MK2 leri ikinci elde çok makul fiyatlara bulabilirsiniz...

Geri