rg350ler bile üstün bu gitardanAlınabilecek en mantıklı gitarı yazıyorum teşekkürleri sonra alırım 🙂
rg350'ler HH'mi kardeşim?rg350ler bile üstün bu gitardan
ekstradan single pickupun oluyor daha ne istiyorsunrg350'ler HH'mi kardeşim?
20k civarı FR tarzı çift yönlü hareketli köprüsü iyi bir gitar olma ihtimali düşük... o yüzden sabit köprü HH diye odaklan bence madem de yeni başlıyorsun biraz daha az uğraştırır ayarıydı, bakımıydı derken... Schecter bu açıdan yanıltmaz, LTD de öyle. Ibanez için alt fiyat seviyeleri yaramaz diğer ikisi varken. Hatta daha az tanınan Sire, Fujigen filan da bakabilirsin, oldukça iyi modelleri var ama fiyat çok takip etmiyorum gündelik olarak, hani 20k nereye karşılık gelir araştırman lazım.20000 bütçeye göre floyd rose'lu, HH, 24 perde gitar önerebilir misiniz? klasikten elektroya geçiş yapıyorum ve elektro gitar deneyimim yok. schecter ve jackson'lara ilgi duyuyorum fakat piyasayı da tam bilmiyorum siz önerin.
yok sıfır alacağımikinci el de olur mu
bilemiyorum floyd rose göze çok hoş geliyor eğlenceli duruyor fakat sabit köprü de bakacağım.20k civarı FR tarzı çift yönlü hareketli köprüsü iyi bir gitar olma ihtimali düşük... o yüzden sabit köprü HH diye odaklan bence madem de yeni başlıyorsun biraz daha az uğraştırır ayarıydı, bakımıydı derken... Schecter bu açıdan yanıltmaz, LTD de öyle. Ibanez için alt fiyat seviyeleri yaramaz diğer ikisi varken. Hatta daha az tanınan Sire, Fujigen filan da bakabilirsin, oldukça iyi modelleri var ama fiyat çok takip etmiyorum gündelik olarak, hani 20k nereye karşılık gelir araştırman lazım.
ikinci el almayı düşünmüyorum fakat teşekkürler, aynı zamanda bütçemin 20k'yı aşma imkanı yok maalesefAlınabilecek en mantıklı gitarı yazıyorum teşekkürleri sonra alırım 🙂
O fiyata alacağın fr'li gitarın üstünde licenced floyd rose tarzı ucuz bir köprü olacak ve akor stabilitesi olmayacağı için inan bana hiç de şişede durduğu gibi eğlenceli durmayacak. 20k ya sıfır gitar almaya niyetin varsa sabit köprülü bir gitar bak derim.bilemiyorum floyd rose göze çok hoş geliyor eğlenceli duruyor fakat sabit köprü de bakacağım.