Max 25K Elektro Gitar Önerisi Yapabilir Misiniz?

Merhabalar 3.5 yıldır gitar çalıyorum ve yeni bir gitar almak istiyorum,
20.000-25.000 TL arası bir bütçem var,
İkinci ele açığım,
Ağırlıklı olarak metal, hard rock çalıyorum,
Floyd Rose köprülü HH bir gitar önerebilir misiniz?

(Görüntülerinden ve garip bir şekilde çalımları bana rahat geldiğinden V kasalara karşı bir sevdam var, bundan dolayı V kasa ilk tercihimdir)

Herhangi birinden cevap alabilmem için konuyu illa birilerini rahatsız edecek şekilde saygısızca bir üslupla yazıp dikkat çekmem mi gerekiyordu anlamadım.

çok afedersin... bizim saygısızlığımız... işi gücü bırakıp koşarak gelip cevap yazmalıydık

3.5 yıldır çalan birisi gitar satan sitelerden 25bin liralık HH ve FR modelleri filtreleyebilir diye düşündük... özellikle V olan zaten 5 model filan var
Kendi çapımda araştırmamı yaptım ve aklımda birkaç model var zaten fakat ben daha çok sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istediğim ve gözden kaçırmış olabileceğim bazı modeller vardır belki diye açtım bu başlığı zaten, benim burada sitem ettiğim kısım yeni başlayan başlıklarına veya benimkine benzer konularda konuyu açan kişi aradığı gitarı düzgün bir şekil de belirtmese bile, açtığı başlığa gelen önerilerde insanları aşağılasa bile forumdaki çok fazla kişinin söylene söylene bile olsa gelip tecrübelerini yazıyor olması fakat burada kimsenin bu konuya bakmamış olması. Tabi illa gelip herkes bakacak veya yardım edecek diye bir şey demiyorum ama yıllardır üyelik açmadan önce bile gelip bilgi edindiğim bu forumda böyle bir şeyle karşılaşmak üzüyor. (Ki bu arada ilk tercihim V diye belirttim sadece illa V olması lazım da dememiştim.)

Kusura bakmayın rahatsız ettiysem.

@levouche
Kimse gidip piyasayı araştırıp, onlarca gitar arasında size uygun bir şeyler bakmayacaktır. Bir kaç alternatifinizi belirleyip burada link paylaşmanız daha mantıklı olur. Gitarda tecrübeli olanlar, onlar arasında materyal / işçilik yapı gibi durumları ile ilgili tecrübelerini size paylaşırlar, hangisini seçmeniz konusunda daha mantıklı bir şey yapılmış olur.

Geri