Metalciyiz biz

Dün gece netflix'te denk geldiğim acayip keyif aldığım bir film. Okul stüdyosunda war pigs çalmaları mükemmeldi. Ayrıca bas gitar seçmelerinde for whom the bell tolls çalmaları acaip güldürdü 🙃 Daha fazla spoiler vermeden şiddetle tavsiye ediyorum 🤘🤘

Geçen yıl izlemiştim.
Ben beğenmemiştim.
Belirli bir yaş kitlesine daha çok hitap eden bir yapım.
Oyunculuklar biraz ortalamanın altında. Senaryo netflix için yeterli ama beyaz perde için düşünülürse oldukça vasat. Süresi kısa olduğu için çok sıkmıyor. Ama heyecanlandırmıyorda.
Müziklere gelirsek zaten yıllardır her dakika dinlediğimiz adamlar ve parçalar abartılacak bir yanı yok yani.
Evde canın sıkılıyor ve öldürecek çok fazla boş vaktin varsa izlenebilir. Ama özel bir vakit ayırmak zaman kaybı. Bana göre.

Bizim kuşağın geçtiği yolları basit ve akıcı bir şekilde anlatan bir film. Tabi ki bir netflix filmi beyaz perde değil. Oyunculuklar da bence cuk oturmuş. Tabi ki bunlar zevk meselesi . Benim için pazar gecesi modumu yükselten, beni liseli yıllarıma götüren bir film oldu 🙂

Dün gece netflix'te denk geldiğim acayip keyif aldığım bir film. Okul stüdyosunda war pigs çalmaları mükemmeldi. Ayrıca bas gitar seçmelerinde for whom the bell tolls çalmaları acaip güldürdü 🙃 Daha fazla spoiler vermeden şiddetle tavsiye ediyorum 🤘🤘

Şarkılar Keyifli ama bence pek iyi yapım değildi “ heavy trip” var metal temalı çok güzel film “deathgasm” var korku komedi ve metal karışık absürt ama eğelenceli bir film (çocuk, aile yanında falan izlemeniz önerilmez) bunları daha çok beğenmiştim öneririm

Geri