Sağol kardesim. Biz de senin her konuda arkandayız.Merak etme.s_hifty demiş ki:ya bunlar bana dün dinletmeye çalıştı telefondan olduğu için hiçbir şey anlamadım ama güzele benziyordu gerçekten arkanızdayız dostlar
neseliispanak demiş ki:ben parçayı indirdim dinledim arkarkaya 3 defa dinledim gerçekten güzel yapılmış bir prça özellikle vokali beğendim yaww aslında kayıt da fna değil ama şartlar yetersizdi...neyse başarılar destekliyoruz....
İlgin için teşekkürler. Arkamızda olman çok sevindirici. Eleştiri müziğin baş tacıdır. Ayrıca eleştirdiğin için de sağol.TANSELUS demiş ki:*arkadaşlar kaydınızı daha yeni dinledim..armonik minör şarkınıza güzel bir hava katmış yanlız bazı eksikler var..
1.) parçada inanılmaz bir bass eksikliği var..bass gitar varmı yok mu tam çözemedim fakat gitar tonları da olabildiğince tiz kullanılmış..
2.) bi kaç yerde zili çok baskın kullanmışsınız ..adeta parçada sadece zil varmış gibi..bu da tiz gitar tonları ile birleşince hoş durmuyor biraz..
3.)vokalde hiç iniş çıkış yok arkadaşlar..şarkının müzikal atmosferi çok basık o yüzden..belki bilerek böyle bişey yapmış olabilirsiniz o yüzden bu konuda saygı duyuyorum size..
4.) şarkı sözlerini türkçe seçmeniz süper..bu konuda sonuna kadar arkanızdayım...
ben takip edicem çalışmalarınızı arkadaşlar..umarım eleştrilerime alınmazsınız..grşmek üzre 🙂
TANSELUS demiş ki:*
3.)vokalde hiç iniş çıkış yok arkadaşlar..şarkının müzikal atmosferi çok basık o yüzden..belki bilerek böyle bişey yapmış olabilirsiniz o yüzden bu konuda saygı duyuyorum size..
TANSELUS demiş ki:ben takip edicem çalışmalarınızı arkadaşlar..umarım eleştrilerime alınmazsınız..
Rape_ME demiş ki:Öncelikle vokalin parçayı hissetmesi lazım.Genelde "alaturka" takılmış.
Çoğu kez detone oluyor.Bu durum, istemeden de olsa diğer elemanlar arasındaki konsantrasyonu bozabilir.Vokalin çok çok çalışması ve bi o kadar da egzersiz yapması lazım.Bildiğim çok sayıda ses açma yöntemleri var.Bunları vokal arkadaşımızla paylaşabilirim.
Rape_ME demiş ki:Çok önemli bir şey yaptığınızı unutmayın.Doğru yoldasınız.
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın bir hakaret değil,bir öneridir.