Cevabını için teşekkürler bende aynı şekilde düşündüm fakat ge 30 daha güncel bi model olduğu için aklıma takıldı.Forumda iki model için,özellikle GE-250 için çok fazla başlık var.
Mooer daha iyi bir tercih olacaktır
güncel...?Cevabını için teşekkürler bende aynı şekilde düşündüm fakat ge 30 daha güncel bi model olduğu için aklıma takıldı.
Peki evde kullanım için bu 2 sinden başka önereceğiniz bir prosesör varmıdır. Ses kartı al diyecekseniz üniversite yüzünden 3 ayda bir eve git yurda dönde ses kartı dolaştırmak istemediğimden çok düşünmüyorum.güncel...?
1990'ların Boss profesörleri ile karşılaştırıyorsan tamam da bahsettiğin iki cihaz da son 10 yıl içinde ortaya çıkan ürünler ve 10 yıldır pek de değişmedi teknoloji.
Son bir sorum vardı bu prosesörleri amfi le kullanmanın bir avantajı olurmu yoksa amfiyi elimden çıkarmalımıyım?(amfim boss katana 50 mk1 prosesör ise büyük ihtimalle ge 250 veya headrush mx 5 olucak)"evde kullanım" tipi diye bir model yok... maksat hafif ve derli toplu olmasıysa GE250, yer sıkıntısı yoksa GE300 iyidir. Bütçe yukarı doğru esnekse Line 6, Headrush iyi cihazları var...
Avantaj değil dezavantajı olur. Katana mk1 ile o prosesörler verimli kullanılamaz çünkü effects loop yok.Son bir sorum vardı bu prosesörleri amfi le kullanmanın bir avantajı olurmu yoksa amfiyi elimden çıkarmalımıyım?(amfim boss katana 50 mk1 prosesör ise büyük ihtimalle ge 250 veya headrush mx 5 olucak)
Anladım teşekkürler sanırım amfiyi satıp daha iyi bir prosesör alacağım.Avantaj değil dezavantajı olur. Katana mk1 ile o prosesörler verimli kullanılamaz çünkü effects loop yok.
Effects loop içeren bir amfi alın o cihazlara geçecekseniz. Veya direk mk 2 alın prosesörü boş verip.
Şöyle düşünün: Sizin amfinizin içinde zaten bir prosesör var. Ondan bir tane daha alacaksınız. Ama amfinizdeki prosesörü kapatmadan/by pass etmeden diğerini bağlayamazsınız. Bağlarsanız da bir işe yaramaz.
Eskiden amfilerde modelleme/prosesör yoktu, o yüzden amfiye prosesör bağlamanın belli bir mantığı vardı. Oysa sizin amfiniz zaten modelleme amfisi.
Bu durumda yanına effects loop içeren düz bir amfi (eski Behringerler gibi...) veya FRFR monitör gibi bir şey düşünmelisiniz. Veya bilgisayara bağlayıp çalacaksanız düzgün bir çift referans monitörü...Anladım teşekkürler sanırım amfiyi satıp daha iyi bir prosesör alacağım.
Anlamamışsın…. GE250 oldukça iyi… amfiyi satıp mk2 almak ok ama hem amfiyi sat hem “daha iyi” prosesör al mantığı ne… sesi çıkaracak olan cihaz ne olacak? Monitor, düz amfi vs…Anladım teşekkürler sanırım amfiyi satıp daha iyi bir prosesör alacağım.
Elimde sonynin iyi bir hi fi kulaklığı ve hoparlörü var bunları kullanmayı düşünmüştüm.Anlamamışsın…. GE250 oldukça iyi… amfiyi satıp mk2 almak ok ama hem amfiyi sat hem “daha iyi” prosesör al mantığı ne… sesi çıkaracak olan cihaz ne olacak? Monitor, düz amfi vs…