@barrios
Senkop işte abi, evvelden de yazdım foruma. Çekinme ihtiyacı da duymuyorum paylaşırken. Nejat Beyi tenzih ederim, dünyalar tatlısı bir insan kendisi. Çok defa da yardımı dokunmuştur sağolsun. Ama pandemi döneminde çalışan ekip yukarıda yazdıklarımı yapabildi, hatta ek olarak kim olduğumu öğrendikten sonra “Bizden mi almıştın, faturası var mı, sana ücretsiz gelmedi mi bu” gibi sorular bile yöneltebildi. Durumu Mooer’e aktardım, önden ücretsiz bir Ge300 yolladılar işlerim aksamasın diye, sonrasında çözülmesi için teknik destek de sağladılar. Bi teknik manual paylaşmadılar güvenlik sebebiyle. Orada da DTL Bayram Bey günü kurtardı.
Bugüne kadar bu forum ve sosyal çevrem üzerinden belki 30-40 ünite prosesör bi o kadar da ıvır zıvır pedal sattırmışımdır hem Mooer kullanım deneyimlerimi paylaşıp hem de Avrupa’ya kıyasla fiyatta ne kadar rekabetçi ve iyi bir mağaza olduğunu överek. Ama artık kimseye birşey önermiyorum, yalnızca güncel deneyimimi paylaşıyorum. Kendim de kelepir birşey yakalarsam sorun çıkması halinde kendileriyle iletşime geçmemeyi planlayarak alıyorum.
@justaperfectday
Çok haklı ve güzel bir örnek, kesinlikle yapılması gerekenler yapılmış ancak o an için inan “lanet olsun” diyip ödemekten fazlasına güç bulamadım. Zaten Mooer derdimi ücretsiz ünite yollayarak çözmüş. Pandeminin ortasındayız dava açsam sırf git geli bile kaos. O anki psikolojide tamir ettirdim geçtim.
Tek hayal kırıklığı yaratan durum, kurumsal yerlerin bir sistemi olur, bir sorumlusu olur. “Böyle bir şikayet, arıza varmış akıbeti nedir?” diye takibinde olur, hatta kimisi üstüne süreç nasıldı diye ekstra anket bile yapar. Ben de kendilerine bu imajı uygun görerek 2 seneye yakın hiçbiryerde bu konuyu dillendirmeden bana ulaşmalarını bekledim. En azından düşüncelerimi kendilerine doğrudan ulaştırırım diye ancak kaç zaman oldu bi ulaşan çıkmadı. Eh ben de düz müşteri deneyimi paylaşımı olarak denk geldikçe paylaşıyorum bu hikayeyi.
Mooer arızası mı var? Doğrudan DTL abi, vakit aldı ama derdimi onlar çözdü, satıcı ile hiç oyalanma. Yurtdışından Mooer alasın var ama garanti çekincen mi var? Boşver buradaki garantör “İstediğin yere gidebilirsin.” diyor. Bunları söyler geçerim.
Ha, seveni hepsini SSleyip muhatabına iletebilir. Telefon numaram kendilerinde mevcuttur, istediklerinde ulaşabilirler.