Mooer Gitar ile Amfi'nin efektleri karışması problemi

Selamlar, Mooer S800 bir gitarım var, bilmeyen varsa içinde presesör olan bir model, açınca içinden direkt pedal amfi simülasyon, gitar simülasyon baya şey ayarlanabiliyor. Ancak şöyle bir sorunum var, gitarı kablosuz kullanmak için bu presesörü açıyorum, ancak saf temiz haline getiremiyorum. İlla bir şeyler açık kalıyor içinde, e kendisi bir efektler koyuyor okey, amfi de (yamaha thr 10ii) e o da treble middle yine ekliyor. çok karman çorman bir şey oluyor.

Bu işten en temiz nasıl sıyrılırım acaba ?

Gtrs 900 üm var. Mooer ses kartına girip referans monitöründen dinliyorum. Hatta bu düzeni kurduğumda bir de plugin edindim, normal gitarlarla oynaşıyorsam plugini açıp, gtrs le oynaşıyorsam direk ses alıyorum. Amfi nedir unuttum

Selamlar, Mooer S800 bir gitarım var, bilmeyen varsa içinde presesör olan bir model, açınca içinden direkt pedal amfi simülasyon, gitar simülasyon baya şey ayarlanabiliyor. Ancak şöyle bir sorunum var, gitarı kablosuz kullanmak için bu presesörü açıyorum, ancak saf temiz haline getiremiyorum. İlla bir şeyler açık kalıyor içinde, e kendisi bir efektler koyuyor okey, amfi de (yamaha thr 10ii) e o da treble middle yine ekliyor. çok karman çorman bir şey oluyor.

Hocam headrush frfrgo alsan tadından yenmez. Bendede s801 var. Headrusha bluetooth ile bağlanıyorum. Ne kablo derdi var ne ayar vs. Direk footswitchten değişiyorum rahatlığa ulaştım

Ayhan ve Fırat hocanın inceleme videolarında vardı. Manyetikleri amfi kabin simülasyonunu kapatıp kullandığın amfinin kendi ayarlarını kullanıyordun

Geri