Televizyona yeni bir anlam kattigi kesin.( jackass,dirtysanchez ve adini hatirlayamadigim bir sürü program )Ne zaman,nasil,ne amacla kuruldu bilemem ama piyasaya hakim durumda.Tandigimiz bildigimiz medyadan farki var midir acaba?
şunu açıkla bakalım!s_hifty demiş ki:MTV ve türevleri bir jenerasyonunda içine etmiştir onuda biliyomusun
Atalay demiş ki:MTV bitti benim için artık MTV2 var. Doğru düzgün alternatif ve rock veren tek kanal. Ayrıca VH1 da iyi.
-friday rocks en sevdiğim programdır.vh1 haftasonları 80's heavy metal gibi programlarda veriyo karşılaşırsanız kaçırmayın derim.mtv izlemems_hifty demiş ki:vh1 da friday rock süper ama ne yazıkki kablo tv ye bir giriyor bir çıkıyor vh1 🙁(( şu anda yok sanırım
-dismissed? mükemmel?go_hell demiş ki:...dismissed...hepsini işte ya bütün programları mükemmel oluyor.
bence bunu birisinin söylemesi için en az 15 senedir rock dünyasınıniçinde olması gerekir aksi taktirde başkasından duyulmuş kalıp bir cümle olarak alırım ben bunu!buda demektir ki yaklaşık 30 yaşlarında olmalısın.s_hifty demiş ki:mtv2 iyidir vh1 iyidir hımmm mtv de rock n roll un içine etmiştir pek açıklanması gereken birşey değil bu herkes bilir hatta mtv nin yaptığı bir film olan school of rock ta bile bu sözler geçer yani
-friday rocks en sevdiğim programdır.vh1 haftasonları 80's heavy metal gibi programlarda veriyo karşılaşırsanız kaçırmayın derim.mtv izlemem[/quote]vh1 da friday rock süper ama ne yazıkki kablo tv ye bir giriyor bir çıkıyor vh1 🙁(( şu anda yok sanırım
düşüncelerine saygı duyuyorum ama bence bunu bir süreç olarak görmek lazım.bunun önüne geçilemez.yine amerika'da BET diye bir müzik kanalı vardır ki bu kanalda nerdeyse reklamlarda bile beyaz insanlar kareye giremiyor.zaten açılımı Black Entirtainment Television 😆 dediğim gibi siyahlar bu işi gerçekten iyi beceriyor ve haklı olarak müzik dünyasını ele geçiriyorlar.bu konuda bana karşı olabilirsiniz ama bu iş onların köklerinde ,kanlarında var.(zamanında bununlan ilgili ödev hazırladım ordan biliyorum)ayrıca BE COOL diye bir film var ki gerçekten bu konu acayip iyi işlenmiş bence yani müzik dünyasının siyahlaşma olayı.siyahlara karşı benim fikrim ise bence herşey de olduğu gibi müzikte de bizden üstünler.DeLorean demiş ki:Mtv artik muzik kanali olmaktan cikti bence... 90li yillarda ozellikle grunge dalgasini arkasinia alip cok sahane bir kanal haline gelmisti ama simdi direk rapci zenci arkadaslar istila etti... valla fasistlik fln diyin isterseniz ama hoslanmiyom ben o zibidi kro zencilerden, uyuz oluyom muziklerine de... 🙂
Ayrica bi de bu kendini sakatlamaya calisan gerzek amerikan gencligi programlari da iyice kabak tadi vermeye basladi... Hayalim, gece gec saatlerde 18 yas altina yasak olan ozel gosterim gibi bi programda hepsini teker teker katletsinler bitsin bu furya da...