A alykesemen 18 Kasım 2024 #3 Ensar Demirhan demiş ki: İstanbul'da beste/cover şeklinde bi grup kurmak istiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... @alikesemenmusic iletişim için yazabilirsiniz
Ensar Demirhan demiş ki: İstanbul'da beste/cover şeklinde bi grup kurmak istiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... @alikesemenmusic iletişim için yazabilirsiniz
Ensar Demirhan 22 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 tskip ettm gt yapmadan mesaj alamıyorum,05307697187 alykesemen demiş ki: @alikesemenmusic iletişim için yazabilirsiniz Hepsini görmek için tıklayın...
tskip ettm gt yapmadan mesaj alamıyorum,05307697187 alykesemen demiş ki: @alikesemenmusic iletişim için yazabilirsiniz Hepsini görmek için tıklayın...
Ensar Demirhan 23 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 TarLet demiş ki: merhaba ne tür müzik yapmayı düsünüyosun Hepsini görmek için tıklayın... Türkçe Rock/anadolu rock.
TarLet demiş ki: merhaba ne tür müzik yapmayı düsünüyosun Hepsini görmek için tıklayın... Türkçe Rock/anadolu rock.
canumut 23 Kasım 2024 #7 Ensar Demirhan demiş ki: İstanbul'da beste/cover şeklinde bi grup kurmak istiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba. Elektro gitar çalıyorum. Birlikte çalacak birilerini arıyorum. 0534 899 06 85
Ensar Demirhan demiş ki: İstanbul'da beste/cover şeklinde bi grup kurmak istiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba. Elektro gitar çalıyorum. Birlikte çalacak birilerini arıyorum. 0534 899 06 85