MXR M195 Noise Clamp

Merhaba,
Uzunca bir süre kullandım. MXR'da tek bir knob var ve ayarlaması daha kolay. Boss'ta ne kadar ince ayar yaparsam yapayım MXR'daki kadar ayarında bir denge tutturamamıştım. MXR'ı ortalama bir ayara getirdiğimde stratımla da humbucker manyetikli gitarlarımla da gayet uyumlu çalışmıştı.

Hem sesi gereksiz erken kesmiyor, hem tonu çok öldürmüyor. Hem de çok ani kesmiyor. Yani birden değil de çok hızlı da olsa belirli bir azalma ile kesiyor.

Siyah rengi daha güzel görünüyor.

Tabii ki bunlar "bence" yorumlar.

Merhaba,
Uzunca bir süre kullandım. MXR'da tek bir knob var ve ayarlaması daha kolay. Boss'ta ne kadar ince ayar yaparsam yapayım MXR'daki kadar ayarında bir denge tutturamamıştım. MXR'ı ortalama bir ayara getirdiğimde stratımla da humbucker manyetikli gitarlarımla da gayet uyumlu çalışmıştı.

Hem sesi gereksiz erken kesmiyor, hem tonu çok öldürmüyor. Hem de çok ani kesmiyor. Yani birden değil de çok hızlı da olsa belirli bir azalma ile kesiyor.

Siyah rengi daha güzel görünüyor.

Tabii ki bunlar "bence" yorumlar.
Çok teşekkür ederim. Dün elime geçti henüz deneyemedim, umarım verdiğim paraya değer ve memnun kalırım. Amfimde hiçbir soru yok (Blackstar id v3 20) hatta dip gürültüsü bile yok, ama ne zaman bir distortion ya da fuzz pedal taksam yüksek bir gürültü oluyor, gitarı (ister single coin ister çift humbuckerlı strat) çalmaya başlayınca da nispeten azalıyordu. Umarım bunun önüne geçer.

Tekrar selamlar, uzun süre sonra ben de tekrardan MXR Noise Clamp aldım bir tane daha. Ben dört kablo yöntemiyle bağladım ve bu şekilde kullanıyorum. Drive olarak amfinin drive'ını kullanıyorum. Booster olarak bir tane tube screamer'ım var o kadar. Zaman bazlı efektler de send returnden bağlı (delay, reverb, looper) Bende de bridge humbucker neck single bir tele var. Gayet güzel çalıştı. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. 🤘

Amfimde hiçbir soru yok (Blackstar id v3 20) hatta dip gürültüsü bile yok, ama ne zaman bir distortion ya da fuzz pedal taksam yüksek bir gürültü oluyor, gitarı (ister single coin ister çift humbuckerlı strat) çalmaya başlayınca da nispeten azalıyordu. Umarım bunun önüne geçer.
geçmeyebilir
dip gürültüsü elektrik hattından veya gitarın single manyetiğinden kaynaklı da olabilir
daha önemlisi amfideki Clean hariç kanallarda zaten belli bir miktar Drive var, sen üstüne yine Drive bazlı bir pedal takarsan oluşabilecek gürültüyü gitar ve amfi arasına taktığın Gate kesmeyebilir. Ayrıca amfinin ayarlarında da bir Gate pedalı var onu yeterince kurcaladın mı Archtitect yazılımı ile

Geri