NAM Player Pedal Formatında - Tavsiyeler

Herkese selamlar,

Son dönemde NAM Capture 'ları araştırıp ses kartından sadece gitar girerek NAM Player ile denemeler yapıyorum. Aldığım sonuçlar o kadar iyi olmaya başladı ki pedalboard 'a taşımaya niyetlendim. Pedal formatında analog pedallarla beraber kullanacağım bir NAM Pedal (Player) öneriniz var mı? Düşük latency ve doğal olarak capture 'u vermesi önceliğim.

Herkese selamlar,

Son dönemde NAM Capture 'ları araştırıp ses kartından sadece gitar girerek NAM Player ile denemeler yapıyorum. Aldığım sonuçlar o kadar iyi olmaya başladı ki pedalboard 'a taşımaya niyetlendim. Pedal formatında analog pedallarla beraber kullanacağım bir NAM Pedal (Player) öneriniz var mı? Düşük latency ve doğal olarak capture 'u vermesi önceliğim.
Her nam kaydı aynı değil. Standart, Nano feather gibi mimarileri var. İşlemci gücü farklılık gösteriyor.
Bu yüzden satın almadan önce kontrol edin derim.

Valeton gp-5 ve hotone pulze mini ile nam capture lar yükleyip çaldım, gp-5'i direk takasladım max 2 hafta kaldı elimde, pulze mini evladiyelik alet halen kullanıyorum...ikisinde de laptop performansını vermiyor, zaten kendi formatlarına çeviriyor cihazlar .nam olarak kalmıyor profil, minnak versiyonu ile çalıyor oluyoruz yani...

bu arada hotone sağlam firmaymış ilk defa bir ürününü kullanıyorum...şu anda ana olarak tonex one ile devam ediyorum, imkanım olursa 2.0 geldiği için kemper profiler a dönüş yapma arzusundayım 🙂

Tonex one alırsanız masaüstünde kullandığınız neural dsp ya da başka amp simlerin presetlerinizi de reaper aracılığıyla capture layıp tonex pluginde çalabilir ya da tonex one pedala aktarıp bilgisayarsız çalabilirsiniz, şu anda en son teknolojiyi en uygun fiyata kullanabileceğiniz cihaz tonex one oluyor bana göre...

Geri