ne zaman başka gitara geçmemi önerirsiniz.

• Konuyu açan Konuyu açan Xilvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gitara başlayalı 3 ay oldu. ibanez grx40 yeşil olan versiyonunu kullanıyorum. sizce gitarı mı değiştirmeli miyim? bu gitar başlangıç için uygun mu? baya ucuza almıştım 5.500 gibi bir fiyata. kurt cobain'nin kullandığı mustang gitarın görüntüsünü çok seviyorum ucuz fp bir alternatifi varmıdır? bütçe olarak 15.000 geçebilir fakat bi tık zorlar beni.

Öneririm tabiki neden önermeyeyim ama tam tarzınız otursun, ne istediğinizi bilin ondan sonra alın bence. Şu an yeni bir gitar almak sizi pişman eder. Daha 3 ay olmuş.

anladım hocam öneriniz için teşekkür ederim. benim kullandığım ibanez başlangıç için uygun mu sizce biliyor musunuz? müzik dükkanında alırken sanki satıcı elinden çıkartmak istiyor muş gibi sattı bana fiyatı ucuz olunca aldım direk.

anladım hocam öneriniz için teşekkür ederim. benim kullandığım ibanez başlangıç için uygun mu sizce biliyor musunuz? müzik dükkanında alırken sanki satıcı elinden çıkartmak istiyor muş gibi sattı bana fiyatı ucuz olunca aldım direk.
Evet başlangıç için uygun bir gitar en azından tremolo bir köprüye sahip. Siz bence gitarım yetersiz hissine kapılıyorsunuz ama sorun daha oralarda değil. Gelişiminize 1-2 sene daha katkı verebilecek bir gitar kendisi. Satıcılar stok nerede şişerse onu pompalar. Doğanın kanunu budur. Yukarıdan bunu sat baskısı var çünkü ama en nihayetinde elinizde artık ve sizin, çalmaya bakın. Kötü değil.

Evet başlangıç için uygun bir gitar en azından tremolo bir köprüye sahip. Siz bence gitarım yetersiz hissine kapılıyorsunuz ama sorun daha oralarda değil. Gelişiminize 1-2 sene daha katkı verebilecek bir gitar kendisi. Satıcılar stok nerede şişerse onu pompalar. Doğanın kanunu budur. Yukarıdan bunu sat baskısı var çünkü ama en nihayetinde elinizde artık ve sizin, çalmaya bakın. Kötü değil.
tamamdır hocam. yardımınız için tekrardan teşekkürler.

Mustang kasa gitarlar görüntü olarak benim de çok hoşuma gidiyordu aldım kullandım hem de Squier Classic Vibe Mustang. Benim için kullandığım en kötü gitar oldu. Yarım saat bile akort tutmuyordu gitar. Ayarla et luthiere ver nafile ne akort ne entonasyon. O vibrato köprüsü kabus gibi. Akort tutmayan gitar bana göre dünyanın en kötü gitarıdır. İlla almayı düşünürseniz de sabit köprülü olanlara yönelin mutlaka.

Geri