Selam arkadaslar,ovguleriniz için tesekkur ederim.Marco ve Blackartmaker,Dave Mustaine arkadaşlarıma da selamlarımı yolluyorum.Uzun zamandır yüzyüze gorusemedik sizlerle,kusura bakmayın.
Evet demoyu sonunda cıkardık,yalnız biraz zorlandık acıkcası,maddi olanaklarımız iyi olmadıgı için coğaltmak bizim için o kadar da kolay olmuyor ama en kısa surede her tarafa,problemler halledilir halledilmez ulaştırmaya calışacağız.Bizim grup genç olması nedeniyle tecrübe sorunu yaşasa da bunların üstesinden metal fanları sayesinde ve çalışma hırsımızla,kendimizi geliştirmemizle geleceğimize inanıyoruz.Umarım kimsenin yüzünü kara cıkarmayız,albume de imza atarız hatta albumlere.
Ayrıca bu başlıktan yeni haberim oldu o yüzden gec kaldım onu da belirtmek istiyorum...Bu başıık altında daa tanıdıklarım var mı bilmiyorum ama nicklerden cıkaramadım belirttiğim 3 kişi dışında.
Ben de hacettepeliyim,burada bahar şenliği hakkında bi başlık gordum,kadroyu toparlasak konserlere cıkmaya dusunuyoruz,bu da cok yakın bir zmanda olacaktır umarım,bunun için de çalışıyoruz...E n kısa zamanda gorusmek uzere...