Nirvana şarkıları için hangi pedalları almalıyım? Ve gitar strat mı olamlı tele mi?

• Konuyu açan Konuyu açan gear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nirvana için reçeteni yazıyorum abicim aklında bu mesajdan sonra soru kalmayacak:

Gitar:Fender Kurt Cobain Jaguar (en iyisi)
Alternatifler:Fender Jaguar
Fender Mustang.
Squier Mustang

Pedal:
Boss DS1
Boss DS2 Turbo Distortion
Small Clone Chorus

Amfi:
Mesa Boogie veya Marshall JCM800 simülasyonu kullan ses kartı veya prosesörden ilerleyeceksen.

Pedal olarak bi ara 90larda DOD Grunge vardı bulabilirsen olmadı DOD Death metal de iyi kaotik sound için, youtube da dinleyebilirsin. Gitar olarak da Siyah stratı vardır o olabilir Squire de olur gibi yine izle youtube da. Amfi evde çalacaksan roland cube olabilir.

Nirvana için reçeteni yazıyorum abicim aklında bu mesajdan sonra soru kalmayacak:

Fender Mustang.
Squier Mustang

Pedal:
Boss DS1
Small Clone Chorus

Amfi:
Mesa Boogie veya Marshall JCM800 simülasyonu kullan ses kartı veya prosesörden ilerleyeceksen.
Çok teşekkürler amfi var amfi markası stagg 20 GA, illa bunu satıp ikisinden birinimi almam lazım yoksa bu amfiyle devam edeyim mi?

Fender Mustang.
Squier Mustang

Pedal:
Boss DS1
Small Clone Chorus

Amfi:
Fender tel araları çok dar çalınmaz diyo bi tanıdğım sakın alma diyo düşüncen nedir?

Fender Mustang.
Squier Mustang

Pedal:
Boss DS1
Small Clone Chorus

Amfi:
Ds 2 alınca ds1 gerek yok gibi ne dersin?

Geri