Çok teşekkürler amfi var amfi markası stagg 20 GA, illa bunu satıp ikisinden birinimi almam lazım yoksa bu amfiyle devam edeyim mi?Nirvana için reçeteni yazıyorum abicim aklında bu mesajdan sonra soru kalmayacak:
Gitar:Fender Kurt Cobain Jaguar (en iyisi)
Alternatifler:Fender Jaguar
Fender Mustang.
Squier Mustang
Pedal:
Boss DS1
Boss DS2 Turbo Distortion
Small Clone Chorus
Amfi:
Mesa Boogie veya Marshall JCM800 simülasyonu kullan ses kartı veya prosesörden ilerleyeceksen.
Fender tel araları çok dar çalınmaz diyo bi tanıdğım sakın alma diyo düşüncen nedir?Nirvana için reçeteni yazıyorum abicim aklında bu mesajdan sonra soru kalmayacak:
Fender Mustang.
Squier Mustang
Pedal:
Boss DS1
Small Clone Chorus
Amfi:
Mesa Boogie veya Marshall JCM800 simülasyonu kullan ses kartı veya prosesörden ilerleyeceksen.
Ds 2 alınca ds1 gerek yok gibi ne dersin?Nirvana için reçeteni yazıyorum abicim aklında bu mesajdan sonra soru kalmayacak:
Fender Mustang.
Squier Mustang
Pedal:
Boss DS1
Small Clone Chorus
Amfi:
Evde iş görür pedallarla ve gitarla. Gitarı denemeden alma o halde eline rahat edecek modeli bulmadan sakın.Çok teşekkürler amfi var amfi markası stagg 20 GA, illa bunu satıp ikisinden birinimi almam lazım yoksa bu amfiyle devam edeyim mi?
Şuan evde sx lp var babamın ben kendime yazın fender squier alıcam bakalım.Güçlü drive için daha güçlü pedal bakabilirsin. Metalci pedalları daha yoğundur.