Nux MG300 seste kirlilik ve boğukluk sorunu, ses değişiyor

Aylardır sıkıntısız kullanıyordum, memlekete döndüm, hallettim her şeyi, preseti seçtim, başladım çalmaya. Ses aşırı boğuk geliyordu, hafif bir delay havası vardı. Tüm presetler farklı ses veriyordu. Birkaç saat sonra yine kendiliğinden düzeldi tabi. 5-6 gün yine sorunsuz kullandım, bugün tekrar yaşandı. Sesi anlatmam gerekirse, aşırı clean presetlerde bile böyle çok kirli, boğuk, hafif delaylı bir ses çıkıyor. Tüm presetlerin sesleri farklı. Fabrika ayarlarına sıfırladım yine değişiklik yok. Yazılım güncellemesini önceden yapmıştım, güncel de.

Abim motor komple değişecek.
Sgqisgwusw, arızadır diyorsun yani hocam. Öyleyse sıkıntı ya. Öğrenci adamız, tamir vs zor iş. Nemin ne gibi etkileri oluyor, çünkü ortam bakımından tek değişiklik bu. Muhtemelen bunun da etkisi olabilir.

Delay ve reverb efektlerinin tamamı rezalet geliyor. Özelikle onlarda sıkıntı var.

Sgqisgwusw, arızadır diyorsun yani hocam. Öyleyse sıkıntı ya. Öğrenci adamız, tamir vs zor iş. Nemin ne gibi etkileri oluyor, çünkü ortam bakımından tek değişiklik bu. Muhtemelen bunun da etkisi olabilir.

Delay ve reverb efektlerinin tamamı rezalet geliyor. Özelikle onlarda sıkıntı var.
Yabancı forumlarda arattınız mı hiç ? Nux'un analog işleri harika, Amp Academy'den de çok memnunum ama prosesör almaya hiç elim gitmedi bu firmadan. Oralarada güvenilirliği pek yok bu firmaların.

Yabancı forumlarda arattınız mı hiç ? Nux'un analog işleri harika, Amp Academy'den de çok memnunum ama prosesör almaya hiç elim gitmedi bu firmadan. Oralarada güvenilirliği pek yok bu firmaların.
Hocam bayağı arattım. Facebook forumlarına bile baktım. Aleti uzun süreler kullanmış arkadaşlarım da var alet öyle kronik sorunları olan bir alet de değil. Tuhaf yani, birkaç ay zorlamadan kullandım. Ne olduysa memlekete dönünce oldu. Buranın hava soğuk ve nemli. Belki kablolarda temassızlığa vs neden olmuştur. Arkadaşın biri jak kablosunun girdiği yeri kuru mikrofiber bezle sil falan dedi. Alet evde çalmaya uygun tabi, ama sahne işleri vs için sağlam bir Boss prosesör daha iyi bir tercih olabilir hocam.

Yok ya şakasına dedim de bazen prosesörler bu hale bürünüyor. Bende de başka bir alet vardı deli gibi gecikme oluyordu reset atsam da düzelmedi ama bir ara upgrade ettim düzeldi. Sizde de böyle bir durum olabilir.

Yok ya şakasına dedim de bazen prosesörler bu hale bürünüyor. Bende de başka bir alet vardı deli gibi gecikme oluyordu reset atsam da düzelmedi ama bir ara upgrade ettim düzeldi. Sizde de böyle bir durum olabilir.
Yazılım güncellemesi falan da yapıldı hocam ya. Ama yani aylarca sorun çıkarmayıp buraya gelince çıkarması tuhaf. Gerçi sorunun prosesörde olduğunun da garantisi yok. Belki 15tl lik jak dönüştürücü bile sıkıntının sebebi olabilir. Şuan upgrade etmem imkansız gibi bir şey hocam ya. Eve döndüğümde ilk isim bu olacak.

Geri