NUX MİGHTY LİTE BT MK2 BİLGİSAYARA DOĞRUDAN BAĞLANIR MI?

bilgisayarımda ses kartı takılı olmadan USB ile bilgisayara bağlayarak bu amfiyi uygulama üzerinden kontrol edebilir veya kayıt alabilir miyim?
bu yeni nesil bir amfi olduğu için bunun olabileceğini düşünüyorum yani telefonda uygulamadan kontrol edilebiliyor çünkü, asıl kayıt almak istiyorum. bilen yada kullanan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

merhaba sorunuza cevap bulabildiniz mi acaba ve amfiden menun musunuz ?

çok memnunum eğer ton ayarlama hakkında bilginiz yoksa biraz karışık gelebilir usb ile pcye dorğudan bağlanabiliyor kayıt falan alıyorum işimi çok kolaylaştırdı sesi de baya fazla çıkabiliyor qr kod ile ton paylaşabiliyorsun kendi kabin simülasyonlarını bile yükleyebiliyorsun ama hazır yüklü olanlar çok zaten çok iyi eğer tona ihtiyacın olursa yardımcı olurum üstüne de sen deneme yanılma yoluyla pedalları falan öğrenirsin bu modelde loop yok ama pcden yapabiliyorum mobil uygulaması falan çok iyi ya. kesinlikle nux mighty lite bt mk2 al veya nux mighty 8 bt mk2 almanı öneririm ama mk2 olmasına dikkat et daha güncel şeyler var uygulamada pedallar falan daha fazla

çok memnunum eğer ton ayarlama hakkında bilginiz yoksa biraz karışık gelebilir usb ile pcye dorğudan bağlanabiliyor kayıt falan alıyorum işimi çok kolaylaştırdı sesi de baya fazla çıkabiliyor qr kod ile ton paylaşabiliyorsun kendi kabin simülasyonlarını bile yükleyebiliyorsun ama hazır yüklü olanlar çok zaten çok iyi eğer tona ihtiyacın olursa yardımcı olurum üstüne de sen deneme yanılma yoluyla pedalları falan öğrenirsin bu modelde loop yok ama pcden yapabiliyorum mobil uygulaması falan çok iyi ya. kesinlikle nux mighty lite bt mk2 al veya nux mighty 8 bt mk2 almanı öneririm ama mk2 olmasına dikkat et daha güncel şeyler var uygulamada pedallar falan daha fazla
yanıtın için çok teşekkür ederim alacığım modeln tam ismi lite değil ama çok bi fark yok sanırım kabin sümulasyonundan kastın afiyi ses kartı gibi kullanabilmek mi pc ye bağladıktan sonra bi daw a bağlasam amfi modellerini ya da pedalları kullanabilirmyim ses kartı olmadan çok bilgim yok malesef ikinci elden alıcam çarşamba gunu sozleştik 4500 e çarşamba gunu sana yazarım teşekkür ederim ve fiyatı nasıl buldun?

Nux mighty 20 mkii Bluetooth​

yanıtın için çok teşekkür ederim alacığım modeln tam ismi lite değil ama çok bi fark yok sanırım kabin sümulasyonundan kastın afiyi ses kartı gibi kullanabilmek mi pc ye bağladıktan sonra bi daw a bağlasam amfi modellerini ya da pedalları kullanabilirmyim ses kartı olmadan çok bilgim yok malesef ikinci elden alıcam çarşamba gunu sozleştik 4500 e çarşamba gunu sana yazarım teşekkür ederim ve fiyatı nasıl buldun?

Nux mighty 20 mkii Bluetooth​

bu fiyata nux mighty 20 bt mk2 nasıl oluyor anlamış değilim, kabin simülasyonu dediğim şey IR ekolayzır gibi bir şey mobil uygulamasa görürsün eğer bir nux amfi alıyorsan mk2 olduğuna emin ol çok fark var. bir de ses kartına ihtiyacın olmuyor bu lite bt mk2 modelinde herhalde 20bt modelinde de ihtiyaç olmaz, chat gptye sorabilirsin, arkasında micro usb yeri var oradan bağlıyorum ben. bundan sonra her zaman nux mighty amfi alacağım pedal derdinden kurtarıyor kendi özellik atanabilir pedalı bile satılıyor. ben bu küçük amfiyi metal çalmak için kullanıyorum çok sert tonlar alabiliyorum çok başarılı zaten pedallar efektler falan çok güzel.

Geri