benim sorum kısa ve net.sesinizin kaç oktav olduğunu kendi imkanlarınzla nası anlarsın vede bi vokal en yüksek oktavına hangi tonla çıkar?saygılar......
yauw sigara oktavı azaltırmı acaba.bide magic_of_hazel do başlayaıp gidiosun orası anladım.nefesini tutup nerde patlarsanhangi notada patlarsan galiba.dorumu?yanlışsa beni aydınlatırsan sevinirim.MagiC_Of_HazeL demiş ki:yaw hızlı yazdım biraz karıştırmışım z buçuk anlamışsındır sen yine kolay glsin ölçünce paylaşırsın bizlerle ama oktavı okadar takam kafaya oktav ses kalitesini deil şarkı söylerken detone olmadan ne kdar tiz sseslere ulaşabilceni gösterir...
inloves666 demiş ki:benim sorum kısa ve net.sesinizin kaç oktav olduğunu kendi imkanlarınzla nası anlarsın vede bi vokal en yüksek oktavına hangi tonla çıkar?saygılar......
inloves666 demiş ki:benim sorum kısa ve net.sesinizin kaç oktav olduğunu kendi imkanlarınzla nası anlarsın vede bi vokal en yüksek oktavına hangi tonla çıkar?saygılar......
immo demiş ki:bır studyoya yada muzıkevıne gıdıp sormanızda yarar var bunları hem yardımcı olmak ıcın ellernden gelenı yaparlar hemde ucret talebınde bulunacaklarını sanmıyorum yuzyuze profesyonel yardım alabılırsınız bu şekılde...
SAygılar...