Daha önceleri ücretli olan ve benim sürekli ücretsiz olsa da reklamsız rahat rahat kullansak diye hayıflandığım en sevdiğim browser Opera artık tamamen ücretsiz 😉 8.5 sürümü ile bedava dağıtma kararı çıkan Opera'yı http://www.opera.com adresinden indirebilirsiniz. Hızı ve esnekliği konusunda Firefox'tan daha çok sevdiğimden habere çok sevindim ve güzeller güzeli bedava bir Opera edindim kendime. Tab-Browsing, Mouse Gestures özellikleri mevcut, Mail client için browser penceresi var. Ayrıca pop-up bloklaması oldukça başarılı.
Arayüzü daha önce kullanmayanlar için biraz karmaşık gelebilir ama Opera'yı daha önce kullananlar sanırım tekrar müdavimi olurlar. Skin desteği gani gani 😉 Herkes kendine göre uyarlayabilir.
Buradan da duyurmak istedim. Hızlı ve güvenilir browserda Opera üstüne tanımıyorum.
Arayüzü daha önce kullanmayanlar için biraz karmaşık gelebilir ama Opera'yı daha önce kullananlar sanırım tekrar müdavimi olurlar. Skin desteği gani gani 😉 Herkes kendine göre uyarlayabilir.
Buradan da duyurmak istedim. Hızlı ve güvenilir browserda Opera üstüne tanımıyorum.