- Takasa
- Açık
- Fiyat
- 30000
- Para Birimi
- TL
Selamlar. Herhangi bir sıkıntısı yok, sahneye taşımak meşakkatli olduğu için Orange Terror Bass gibi daha lunchbox kafası bir çözüme geçmek istiyorum. Yanında Thomann'dan aldığım Thon 4U Rack-Case'i de vereceğim. Amfi 2U kadar alan kaplıyor, yaklaşık 2U'luk daha rack ekipmanınızı case'e sığdırabilirsiniz. Ben Orange + TC Electronic G Major ile gayet verimli kullanıyordum.
İzmir içi elden; İzmir dışına da sağlamca paketleyip, kargolayabilirim. Daha evvel onlarca lambalı amfiler de dahil olmak üzere ekipmanı sorunsuz kargoladım. Pazarlık yok. Takas ancak Orange Terror Bass ile olur.
Amfinin sound'unu duymak isterseniz Stoned Jean grubumla aldığım kayıtlarıma bakabilirsiniz. Satılmazsa pişman olmadan, hiç yoktan ev stüdyosunda kullanmaya devam edeceğim.
Sarı Site.

İzmir içi elden; İzmir dışına da sağlamca paketleyip, kargolayabilirim. Daha evvel onlarca lambalı amfiler de dahil olmak üzere ekipmanı sorunsuz kargoladım. Pazarlık yok. Takas ancak Orange Terror Bass ile olur.
Amfinin sound'unu duymak isterseniz Stoned Jean grubumla aldığım kayıtlarıma bakabilirsiniz. Satılmazsa pişman olmadan, hiç yoktan ev stüdyosunda kullanmaya devam edeceğim.
Sarı Site.