Türk insanı senin tarif ettiğin kişileri malesef benimsiyemedi.Buda ortak yaşama sanatının inceliklerinden olan Farklı Görüşlere Saygı olayını yapamadıkları için.ReachingTheEnd demiş ki:Uzun saçlı, küpeli kişilerin arkadasından küfür eden, müslüman olarak doğan daha sonra benimsemeyip diğer dinlerden birini seçenleri yadırgayan bir toplum için bu: aşılması zor bir engel...Ümit etmekle de hiçbir şey elde edilemiyor.
Sende tam konuya parmak basmissin layne. Ben ufak bi ornek vermek istiyorum. Amerikalilar salaklar ama herseyi birlikte yapiyorlar ve bu yuzden bircok konuda basarili oluyorlar, ama biz bize tek basina duracaksin kendi ayaklarin ustune basacaksin!! Yok iste cesaretli hirsli olacaksin gibi seyler soyleniyor. Daha sonra da toplulumuzda insanlar birbirine kiziyor hep beraber bir sey yaratmak varken. Iste bizim celiski :idea: Ama yok iste ailelerimiz ne derler: Benim kizimin basi dik kici disarida alni da acik olacak ama cilveli de olacak. Iste boyle; benim dusuncem ama kimin umurunda 8) 8) :arrow:Layne_Staley demiş ki:dodo sende güzel başlık açma potansiyeli var...
güzel başlık...
Ortak yaşamayı beceremiyoruz, çünkü başta kendimize olmak üzere kimseye saygımız yok...
yere önümde tüküren bir çocuk vardı accık hırpalar gibi oldum, başıma arkası geldi....
işte böyle olunca da kimse-iyi olanlar da- kötüleri değiştiremiyor...
İnsan neden tükürür? 😀 Bilimsel açıklamalarını bulursun, bende tükürürüm arada yere bu yer fetişistliğide nedir lan 😀 yer o altüstü yer ilahi bir halı değil 😀 tükürük doğanın dengesini falan bozmuyor sanırım 😀 Ahlak kurallarını yesinler river.RiveRwind demiş ki:Yere tükürenlerden nefret ediyorum. Hatta küfür edeceğim ama forum kurallar işte! Yaa niye tükürürsünüz yere, niye yani niye?
Bir neden söyleyin bana yaa?!
Konu dışına çıktıysam özür dilerim.