paul reed smith se nf3

iclal

zigstarr
Kendime yeni bir gitar bakıyordum ve uzun süren araştırmam sonucunda bu gitar hoşuma gitti. Fiyat açısından iyi ve izlediğim tanıtım videolarında sesini beğendim gitara yapılan yorumlar da hep pozitif. Buradan da görüşlerinizi merak ettim aranızda bu gitara sahip olan varsa deneyimlerini aktarırısa mutlu olurum 🙂 Bu fiyata şu markanın ikinci elini alabilirsin tarzı yorumlar gelecek muhtemelen, biliyorum onlara da uzunca baktım ve kaliteli birçok gitar var ama ilk gitarımı ikinci el aldığımdan bu sefer tertemiz yeni bir gitarım olsun istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim 🙂)

Ortalama üstü güzel gitar fakat şunu göz ardı etmeyin, youtubeda izlediğiniz videolardaki ton genelde güzel anfiler-sistemlerden geliyor, bakımı ve ayarı yapılmış çalım konforu iyileştirilmiş ve genelde çalmasını bilen insanlar tarafından kaydediliyor. Gitar bakarken önemli olan şey öncelikle tabii ki hoşunuza gitmesi ama bundan sonraki önemli şey klavyesinin-sapının profili ve size rahat gelmesi, bunun yanında alacağınız anfi de gitarın sesini çok büyük oranda değiştirecektir.

Prs Se Custom 24 kullanıyorum 2012 yılından beri çok memnunum, Prs'den kötü gitar çıkması biraz da şans.

Ortalama üstü güzel gitar fakat şunu göz ardı etmeyin, youtubeda izlediğiniz videolardaki ton genelde güzel anfiler-sistemlerden geliyor, bakımı ve ayarı yapılmış çalım konforu iyileştirilmiş ve genelde çalmasını bilen insanlar tarafından kaydediliyor. Gitar bakarken önemli olan şey öncelikle tabii ki hoşunuza gitmesi ama bundan sonraki önemli şey klavyesinin-sapının profili ve size rahat gelmesi, bunun yanında alacağınız anfi de gitarın sesini çok büyük oranda değiştirecektir.

Prs Se Custom 24 kullanıyorum 2012 yılından beri çok memnunum, Prs'den kötü gitar çıkması biraz da şans.
Yanıtınız için teşekkür ederim, başlangıç için ikinci el ibanez grg170dx ve marshall mg15g amfi almıştım. Amfiyi yakın zamanda değiştireceğimi düşünmüyorum ancak fiyatı çok yüksek olmayacak şekilde öneriniz varsa açığım. Hangi amfiler daha iyi çok bilgim olduğunu söyleyemem. Öğrenci olduğum için her zaman ekonomik olan neyse ona yönelmiştim.

Geri