Gitara başlayalı 1-2 ay oluyor, zamanında toplu pena almıştım intden ve o 1-2 ay boyunca bu pena ile çaldım Jim Dunlop Tortex Standard .73 mm (sarı) - 1 Adet Pena Fiyatı.
Fakat power chord basarken az bile olsa zorlanıyodum ama çalıyodum, ben kendi kendime istediğim şarkıları çalarak öğreniyorum ve youtube da gezerken smells like teen spirit'i görüp çalmayı denedim bir baktım pena sağa sola her yere kayıyor elimden fırlıyor çalamıyorum. Zamanında aldığım bu pena ile deneyeyim dedim Jim Dunlop Delrin 500 .46mm Pena Fiyatı | MyDukkan çalarken hiç zorlanmadığımı ve penanın hiç sağa sola kaymadığını fark ettim.
"Fakat penanın ucu hemen erimeye başladı".
Plastik elimi terletiyor o yüzden bunu tercih etmiyordum ama bugüne kadar kullandığım en rahat pena. Size birkaç sorum var.
JIM DUNLOP MAX GRIP JAZZ III almıştım zamanında belki lazım olur diye ama bu seferde çok küçük olduğu için power chord basarken parmağımdan kayıyor.
Bu pena plastik olduğu için mi bu kadar esnek yoksa .46mm olduğu için mi?
Eğer .46mm olduğu için ise bunun gibi pena önerileriniz var mı? Genellikle metal müzik çalıyorum, .73mm bile erimeye başladı.
Pena önerecekleriniz olursa bunular bende olan penalar, bunların dışında pena önerirseniz sevinirim.
Jim Dunlop Ultex Sharp/1.0 mm
Jim Dunlop Tortex Standard .73 mm sarı
Jim dunlop MaxGrip Jazz III/Stiffo
Jim dunlop MaxGrip Jazz III Carbon Fiber
Jim Dunlop Gator Grip Standard .96mm
Jim Dunlop Gator Grip Standard/.71mm
Jim Dunlop Frank Kozik 0.73mm SKL Tongue
Jim Dunlop Delrin 500/Açık pembe .71mm
Jim Dunlop Delrin 500 Eflatun .46mm
Fakat power chord basarken az bile olsa zorlanıyodum ama çalıyodum, ben kendi kendime istediğim şarkıları çalarak öğreniyorum ve youtube da gezerken smells like teen spirit'i görüp çalmayı denedim bir baktım pena sağa sola her yere kayıyor elimden fırlıyor çalamıyorum. Zamanında aldığım bu pena ile deneyeyim dedim Jim Dunlop Delrin 500 .46mm Pena Fiyatı | MyDukkan çalarken hiç zorlanmadığımı ve penanın hiç sağa sola kaymadığını fark ettim.
"Fakat penanın ucu hemen erimeye başladı".
Plastik elimi terletiyor o yüzden bunu tercih etmiyordum ama bugüne kadar kullandığım en rahat pena. Size birkaç sorum var.
JIM DUNLOP MAX GRIP JAZZ III almıştım zamanında belki lazım olur diye ama bu seferde çok küçük olduğu için power chord basarken parmağımdan kayıyor.
Bu pena plastik olduğu için mi bu kadar esnek yoksa .46mm olduğu için mi?
Eğer .46mm olduğu için ise bunun gibi pena önerileriniz var mı? Genellikle metal müzik çalıyorum, .73mm bile erimeye başladı.
Pena önerecekleriniz olursa bunular bende olan penalar, bunların dışında pena önerirseniz sevinirim.
Jim Dunlop Ultex Sharp/1.0 mm
Jim Dunlop Tortex Standard .73 mm sarı
Jim dunlop MaxGrip Jazz III/Stiffo
Jim dunlop MaxGrip Jazz III Carbon Fiber
Jim Dunlop Gator Grip Standard .96mm
Jim Dunlop Gator Grip Standard/.71mm
Jim Dunlop Frank Kozik 0.73mm SKL Tongue
Jim Dunlop Delrin 500/Açık pembe .71mm
Jim Dunlop Delrin 500 Eflatun .46mm