bu kadar mı iyi anlatılır bazı duygular...tekgitar demiş ki:valla bu mantık yıllardır izmir piasasını bitirdi söyliyim artık bar sahipleri bile repertuarlara karışıyo hatta bir barda birden fazla gurup varsa aynı şarkılar tablarını indirdikleri sitelere göre farklılıklarla tekrar tekrar dinleme şansına erişiyosun bence boş verin yaratıcılığınızı kullanın
burda ki bütün şarkıları koyabilirsin canım
anladım kankam öylesine yazdım senin playlistin varsa sende ekleyebilirsin ama 🙂O playlist çoktan ölmüştür 2006 da açılmış konu. Hem adamlar şu tarz bir playlist istemişler bar grubu için turkce rock alternative playlist sizin attığınız tarz ile tam tersine zıt.
Ben askerdeyken şu şarkı çok tutuluyordu.
O kadar tutuluyordu ki gazinodaki asker güruhu kantinin olduğu uçtan televizyonun bulunduğu öbür uca koşuyor ve ezilme tehlikesi yaşanıyordu.
Anladın mı kankam? 🤣O playlist çoktan ölmüştür 2006 da açılmış konu. Hem adamlar şu tarz bir playlist istemişler bar grubu için turkce rock alternative playlist sizin attığınız tarz ile tam tersine zıt.
çek çek çek ... ....git 🤣
Ayrıca
neyden bahsediyorsun dostum ?Anladın mı kankam? 🤣
Yine aynı şey. Bugün açılan üyelik, sınır tanımayan laubalilik ve kendini akıllı zannetme hezeyanları.
Troll. Derhal bloklamak lazım @yqwz isimli komedyeni.
Şu kankam , canım ,cicim üslubunu bırakmalısın çirkin duruyor. Barrios hocamızın neyden bahsettiği gayet belli 2006 yılında açılmış bir konuyu hortlatıyorsunuz sonrasında forumun kültürü ile ilgili hiç alakası olmayan tarzda şarkılardan konu açıyorsunuz amaç ise kendi spotify hesabınıza bakmamızı sağlamak. Bir mesajınızda kendinizi sanatçı olarak tanıtmışsınız ilginç sanatçılık bu kadar kolaysa bütün hayatımızı boşa heba ediyoruz demektir.neyden bahsediyorsun dostum ?
Bende playlistimi ekleyebilir miyim?neyden bahsediyorsun dostum ?
Tabiki de cicim, meleğim (!)Bende playlistimi ekleyebilir miyim?
Canım ben sanatçılara soru sorarım sadeceTabiki de cicim, meleğim (!)
şarkılarımı ekleyebilirsin tabiki deBende playlistimi ekleyebilir miyim?