aynen öyle yaptım driveri tekrar silip yükleyince düzeldi 😀Buffer ayarı ile ilgili olabilir. Çözemezseniz programı komple silip tekrar kurun...
çok teşekkür ederim bu bilgi çok faydalı oldu bilmediğim çok şeyler var 🙂 ses gecikmesi olmasın diye bit sayısını düşürmek istedim ama nedense kilitlendi. önceden ayarlayabiliyordum ama sonradan kilitlendi. neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok bende programı silip tekrar yükledim 🙂Gecikmenin sebebi sample rate seçiminizle ilgilidir. Kayıt yaparken sistemimizin desteklediği düşük sample rate seçilmeli 64-128 gibi gecikmeyi min. indirmek için. Burada dikkat edilmesi gereken durum düşük sample rate de çok sayıda plug-in ve sanal enstruman kullanamazsınız sistem aşırı yüklemeden kasılmalar başlar ve durur. Bu durumlara dikkat edip kayıdımızı bitirdikten sonra mix yaparken maximum sample rate seçilmelidir.
Sample rate ayarımızı değiştirmek için Preference - Audio Setup - Device Block Size
Sisteminizde bu durumdan dolayı bir durma yok ise Studio One da input ses seviyeniz düşük kalırsa -30 db ve altı gibi kayıdı durdurur program seviye düşük diye.
Hata kodu veya başka bir uyarı varsa printscreen yaparsanız daha çok yardımcı olabiliriz.