Progmetal-Jazzfusion- elementleriyle bir dakikalık demolar yüklemeye başladım :)

Yorumlarınız gerçekten değerli arkadaşlar motive edici herhangi bir geri bildirim alabileceğim veya kritik yapabileceğim başka platform yok ne yazık ki. müzğe gelirsek cinematik soundları prog ve fusion müzik türleri ile harmanlayarak gitar liderliğinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum herhangi bir kalıba koymaktansa nası hissediyorsam direkt ve net bir şekilde sunmaya çalışıyorum 🙂

gayet güzel, düzenleme kalabalıklaşınca bazı yerlerde ister istemez boğulmuş lead guitar mixte bir miktar. oyun müziği olarak iş yapar bu kafa.

gayet güzel, düzenleme kalabalıklaşınca bazı yerlerde ister istemez boğulmuş lead guitar mixte bir miktar. oyun müziği olarak iş yapar bu kafa.
Çok teşekkür ederim hocam 🙂 Evet özellikle ritim gitar kullanmadan atmosfer yaratmaya çalışınca bu sefer fazlasıyla stereo bir kompozisyon oluşuyor ve bazı noktalarda boğulabiliyor özellikle mono çıkışlı cihazlara uygun mikslemeyi geliştirmeliyim sanırım 🙂

Çok teşekkür ederim hocam 🙂 Evet özellikle ritim gitar kullanmadan atmosfer yaratmaya çalışınca bu sefer fazlasıyla stereo bir kompozisyon oluşuyor ve bazı noktalarda boğulabiliyor özellikle mono çıkışlı cihazlara uygun mikslemeyi geliştirmeliyim sanırım 🙂
kulaklık takıp dinledim. monodan ziyade aynı yeri işgal edemiyor firekamssslar, az biraz kavga etmişler o kadar.

Geri