Prosesör ile kayıt ve yayın

• Konuyu açan Konuyu açan Sitro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Forumdaşlar merhaba. Bir süredir elektro gitar çalıyorum ve Güncelde kullandığım amfinin tonlarından artık ufaktan sıkılmaya başladım. Kullandığım amfi Blackstar ID core10 v3. Benim için alacağım ürünün kurduğum setupla uyumlu olmsaı çok önemli o yüzden sizden öneriler rica ediyorum. Setupum şu şekilde:

Gitarım amfiye amfi de usb kablosu üzerinden bilgisayara bağlı. Bilgisayarda genel olarak bütün seslerimi kontrol etmek için bir sanal mikser olan voicemeeter potatoyu kullanıyorum. Amfiyi direkt buradaki harware input 3 kısmına ses kartı gibi girdiğimde resimde de gördüğünüz üzere 5 farklı çıkışa aynı anda farklı farklı yönlendirebiliyorum. Tonları da blackstarın architect yazılımı üzerinden ayarlıyorum. Kendim 2.4ghz kablosuz bir kulaklık kullanıyorum ver A1 seçeneğinde bu kulaklık var. Ses songle üzerinden geldiği için hiçbir gecikme problemi veya kalite kaybı yaşamıyorum. Bu setupu büyük oranda yaptığım canlı yayınlarda yayına güzel gitar sesi vermek için de kullanıyorum. Kayıt almak istediğim zaman da bazen voicemeeter üzerinden bazen de daw üzerindenkayıt alıyorum. Fakat son zamanlarda artık amfimin tonları çok bayık gelmeye başladı. Bundan mütevellit bir prosesör almayı düşünüyorum. Benim için önemli olanlar yukarıda saydığım özellikleri yine sağlaması. Tahmini bütçem 20k civarı. Tecrübelerinize ve bilgilerinize dayanarak sizden ürün önerileri istiyorum lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim.
1742392812195.webp

1742392779119.webp

Geri