Prosesör önerisi

Normalde focusrite scarlett solo gen 3 ses kartım var. Genelikle evde veya arkadaşlarımla ortak bir evde toplanıp gitar çalıyoruz. Haliyle ses kartını taşıyamıyorum ve foot switch ihtiyacı duyuyorum. Bu sebeple bir prosesör almaya karar verdim. Tonlarının olabildiğince canlı ve doğal hissettirmesini istiyorum ve ton yazma veya hazır ton indirme işlerinin de kolay olmasını istiyorum. Bütçem 10-15bin arası. Neler önerirsiniz ? Biraz prosesörlere uzağım.

Merhabalar ben Nux trident kullandım 4k ses teknolojisi var 27 amfi modeli 27 kabin IR var gerçek amfileri fiziksel modellemesi var 30 saniyelik loop özelliği var tek parça döküm aleminyum kasa çok ağır değil taşıması kolay üzerinde reverb delay mod fx ve booster var tek tuşla kullanmış olduğun ses eklemeler yapabilirsin 32 banka 96 hazır preset var eksileri uyumlu bir expension pedalı kullanman lazım temel pedallar var başlangıç için fena değil yani Quad Cortex fractal ve kemper gibi ileri seviye prosesörler ile kıyaslanamaz şuan sıfırı 20 bin ikinci el piyasasında 15 bin civarına bulabilirsin

Konuyu dagitmayayim sen yine prosesor arastirmaya devam et ancak alternatif bir soru sorayim "mevcut ses kartini mevcut cep telefonuna baglamak ve bir adet bluetooth footswitch satinalmak" bu ihtimali degerlendirdin mi? Daha ucuza cikabilir misin acaba?

Konuyu dagitmayayim sen yine prosesor arastirmaya devam et ancak alternatif bir soru sorayim "mevcut ses kartini mevcut cep telefonuna baglamak ve bir adet bluetooth footswitch satinalmak" bu ihtimali degerlendirdin mi? Daha ucuza cikabilir misin acaba?
Başka açtığım bir konu başlığında başka bir arkadaş böyle bir öneri sunmuştu. Bira araştırdım ama tam kafama yatmadı. Adaptör almak bluetooth foot switch için program yükle ayarlama yap derken çok uğraştıracak gibi hissettim. Ses kartımı yazdım telefonumda bir Android telefon eğer nasıl yapacağım konusunda öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Başka açtığım bir konu başlığında başka bir arkadaş böyle bir öneri sunmuştu. Bira araştırdım ama tam kafama yatmadı. Adaptör almak bluetooth foot switch için program yükle ayarlama yap derken çok uğraştıracak gibi hissettim. Ses kartımı yazdım telefonumda bir Android telefon eğer nasıl yapacağım konusunda öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Adaptor gerektirmeyen farkli ses kartlari var ancak ben de focusrite kullaniyorum ve adaptor gerektiriyor, dogru.

Adaptor ve footswitch birer operasyon bu da dogru. Zorlugu kolayligi kisiden kisiye degisir, bence kolay.

Android cihaz gormeyeli cok uzun zaman oldu, bu kismiyla ilgili soylebilecek bir seyim yok malesef.

Geri