Merhabalar, sahnede kullanmak üzere elimde eski ingiliz üretimi solidstate bir marshall (v8080) amfi ve boss gx-10 prosesör var. şimdi bu amfiyi daha önce line çıkışı ile pa sisteme bağlıyordum ama artık mikrofonlayacağım. prosesörü de yeni aldım ve önceden pedalsız kullanıyordum. elimde ürünler var ama bazı bilgilere tam hakim değilim. prosesörü amfinin send-return girişine bağladığımda amfi bir monitör hoparlöre mi dönüşüyor? yoksa yine prosesörle kendi karakteri birleşiyor mu? bazı youtube kanallarında prosesörü en verimli kullanmak için frfr kullanmak gerekiyor deniliyor, sizce headrush, fender yada varda başka markaların frfr monitörü ile prosesörü kullanmak ile elimdeki amfi ile kullanmak arasında gerçekten bir ses farkı olacak mı?
birde frfr ye prosesör bağlantısı nasıl yapılıyor onu anlamadım, prosesörün left/right output çıkışını monitörün input1 input2 girişlerine mi takıyoruz?
birde frfr ye prosesör bağlantısı nasıl yapılıyor onu anlamadım, prosesörün left/right output çıkışını monitörün input1 input2 girişlerine mi takıyoruz?