tesekkur ederim herkes farklı birsey diyor anlamadim kafam cok karismisti tekrardan tesekkurler 🙏Başka konuda gayet güzel açıklandı, hala nicin soruyorsun anlamiyorum. TRS kablodaki cift çizgi stereo demek değil. İnternete yazsan bolca bulursun. CİFT CIZGILI MONO TRS KABLO alacaksın. Umarim artik ikna olmussundur.
Trs kablolar hem mono hemde stereo ses iletebilirler hocamBaşka konuda gayet güzel açıklandı, hala nicin soruyorsun anlamiyorum. TRS kablodaki cift çizgi stereo demek değil. İnternete yazsan bolca bulursun. CİFT CIZGILI MONO TRS KABLO alacaksın. Umarim artik ikna olmussundur.
evet ama o zaman da balanced sinyal iletimi olmaz. TRS kablo nihayetinde cift sinyal yollu kablo, başka bir olayı yok. Bu cift yol ister stereo olarak iki unbalanced sinyal iletiminde, ister sinyal + ses gürültüsünü engelleyecek ground/inverted sinyal iletiminde kullanılabilir. Haliyle burada referans monitor için konustugumuzdan, bu kabloyu mono olarak kullanacağız.Trs kablolar hem mono hemde stereo ses iletebilirler hocam
Selamlar, presonus eris pro 4 lerden iki adet satın aldım, iyi bi indirimi vardı kaçırmak istemedim ama yanlış karar vermiş olabileceğimi düşünüyorum. Derdim sadece iyi ve yorucu olmayan doğru ses alabilmek ama bu monitörler aslında tek kullanım içinmiş galiba onları televizyonuma birlikte nasıl bağlayacağımı bile bilmiyorum stereo ses alabilmem mümkün mü bunlardan.Referans monitörünü nereye bağlayacaksınız?
birini sağ diğerini sol kanalına bağlarsanız alırsınız....Selamlar, forumda yeniyim uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Presonus eris pro 4 lerden iki adet satın aldım, ev sineması bazende müzik için. İyi bi indirimi vardı kaçırmak istemedim ama yanlış karar vermiş olabileceğimi düşünüyorum. Derdim sadece iyi ve yorucu olmayan doğru ses alabilmek ama bu monitörler aslında tek kullanım içinmiş galiba onları televizyonuma birlikte nasıl bağlayacağımı bile bilmiyorum. Stereo ses alabilmem mümkün mü bunlardan. Konu başlığı alakasız olabilir lütfen mazur görün.