Roth-Azad demiş ki:İlk film fena değildi aksiyon olarak, çok klişe bir holywood'du bir kere izlenir en fazla. Ama resident evil konseptiyle hiçbir alaksı yoktu. İsmi resident evil olmasa daha iyiymiş. Ha bir slogan rezletti "İkiside seksi, ikisde tehlikeli dünyayı onların silahları kurtarıcak".
İzleyen arkadaşıma bir soru: Nemesis var mıydı? Ya da oyun serisinden tanıdığımız bir kahraman?
Roth-Azad demiş ki:İlk film fena değildi aksiyon olarak, çok klişe bir holywood'du bir kere izlenir en fazla. Ama resident evil konseptiyle hiçbir alaksı yoktu. İsmi resident evil olmasa daha iyiymiş. Ha bir slogan rezletti "İkiside seksi, ikisde tehlikeli dünyayı onların silahları kurtarıcak".
İzleyen arkadaşıma bir soru: Nemesis var mıydı? Ya da oyun serisinden tanıdığımız bir kahraman?
RoCKooN demiş ki:Serinin tüm oyunlarını bitirmiş biri olarak filme de çok sıcak yaklaştım,bu yüzden hoşuma gitti belki de..Drain Deimos'ların modellemesi de fena değildi..Serinin en iyisi olan Nemesis'in (benimsedik arkadaşlar arasındaki ismiyle İskender) movie versiyonunu inanılmaz merak ediyorum..Oynadığım binlerce oyun içinde bu yaratık kadar ürperti verenini hatırlamıyorum..Tuzak kurabilen,kapıları açıp arkanızdan gelebilen,2.90 boyunda 500 kiloluk insan-cyclops-kuduz köpek kırması bir canavar..Umarım filmde insanlara oyundaki ürperti etkisini verebilirler..
sharlathan demiş ki:sienna guillory'e bu filmde aşık oldum...yeni imajı sayesinde hakikatten milla jovovich e bin basar!
Roth-Azad demiş ki:Filmde Jill Valentine karakteri var!!! Tamam ciktigi gun sinemalarda en onde salya akitan bit tip gorurseniz o benim emin olun. Cok sevindim ama Jill'i gördugume. Bir de hayirlisiyla Silent Hill'in filmini cekseler.
sharlathan demiş ki:sienna guillory'e bu filmde aşık oldum...yeni imajı sayesinde hakikatten milla jovovich e bin basar!