İddialı olmak iyidir, insanı biryerlere getirir, ama iddianın arkasını doldurabilmek gerekir.
Buraya gelip iki tane mp3 asıp "MüzikTek'de nasıl daattım ortalığı ama" demek bir başarı değil bence.
Esas başarı bu forumun hemen yanıbaşındaki Türk Rock veya Genel forumunda adına bir başlık açtırıp insanlara kendini tartıştırabiliyor musun oradadır. Gerisi gaz. Bakın orada bütün herkes "Teoman şöyle iyi, böyle kötü" der ama kimse de "filanca parçasındaki kick de ne kötü vuruyordu birader, sanki ıslak Omo kutusu vallahi, kayıdı çok kötü, bir daha almayacağım" demez. Kayıt iyi mi olmuş kötü mü olmuş sıradan dinleyicinin bir tarafında değildir. Çoğu müzik dinleyicisi bir müziğe hışırtılı bir radyodan veya gürültülü bir kafeteryadaki patlak açık hava hoparlöründen duyduğuyla âşık olur. Teknikalite, müziğin içindeki duygunun daha iyi algılanabilecek bir şekilde yansıtılabilmesini sağlamaktan başka bir işe yaramaz.
Mp3'leri dinlemedim, uzun bir süredir buraya asılan yorum isteme amaçlı mp3'leri dinlemiyorum. İyi de olabilir, kötü de olabilir, bilemiyorum, zaten iyi veya kötü yargıları izafi şeyler. Eğer kayıtların sahibi beğeniyorsa demek ki yeterince iyi olduğunu düşünüyordur. Sorun yok. Eğer yeterince iyi olduğunu düşünüyorsanız hiç durmayın, bir plak şirketi ile anlaşıp piyasaya çıkarın. Bize de haber atın, takip edelim, gururlanalım, öğrenelim (veya arkanızdan atıp tutalım filan 🙂 )
Başarılar.