metalcican 23 Şubat 2023 #1 Merhaba istanbulda anadolu yakasinda grup kuruyoruz 2 gitarist, 1 basist, 1 vokalimiz var. Ben gitaristim. Tarz olarak rock caliyoruz grup alistikca metale dogru gecicez. ilgiliyesniz ig @canuzunoglu05
Merhaba istanbulda anadolu yakasinda grup kuruyoruz 2 gitarist, 1 basist, 1 vokalimiz var. Ben gitaristim. Tarz olarak rock caliyoruz grup alistikca metale dogru gecicez. ilgiliyesniz ig @canuzunoglu05
metalcican 31 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 mergury_58 demiş ki: İstek attım, ordan konuşabiliriz Hepsini görmek için tıklayın... hocam goremedim de hangi hesap
mergury_58 demiş ki: İstek attım, ordan konuşabiliriz Hepsini görmek için tıklayın... hocam goremedim de hangi hesap
metalcican 31 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 mergury_58 demiş ki: mergurie58 aga Hepsini görmek için tıklayın... knk sen gitarist miydin
metalcican 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 mergury_58 demiş ki: Hem gitaristim hem bateristim kanka Hepsini görmek için tıklayın... hee tamm