- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 100000
- Para Birimi
- TL
Roland TD-17KV2 standart set. Son derece az kullanılmıştır. Kozmetik olarak 10/10, eksiği, çalışmayanı yok. Davulcu değilim zaten o yüzden düzenli bile çalındı, abanıldı diyemem.
Ek olarak bir adet CY-12CT crash ve bağlantı kolu var. Ayrıca pedal ile kullanmadığım için orijinal Kick davul kutusunda duruyor, onun yerine İKİ adet KT-10 nick trigger pedal kullanıyorum. Bu ÜÇ ekstra parça da sete dahil.
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
Pazarlık ve takas yoktur.
Fiyat şu şekilde ... set artı ekstralar güncel fiyat ile mağazada toplam 170,000 gibi ediyor.
Benim pedalım var sadece seti alırım orijinal Kick ile olsun diyene: ... 85,000 TL (buna ekstra olan crash'i de veriyorum yanında)
KT-10 iyi fikir, hem de sessiz.. herşeyi alırım diyene : 100,000 TL. (ekstra crash yine dahil).
Ek olarak bir adet CY-12CT crash ve bağlantı kolu var. Ayrıca pedal ile kullanmadığım için orijinal Kick davul kutusunda duruyor, onun yerine İKİ adet KT-10 nick trigger pedal kullanıyorum. Bu ÜÇ ekstra parça da sete dahil.
ROLAND TD-17KV2 - V-Drums Elektronik Davul Seti Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
ROLAND TD-17KV2 - V-Drums Elektronik Davul Seti, ROLAND ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

ROLAND KT-10 KICK Trigger Pedal Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
ROLAND KT-10 KICK Trigger Pedal, ROLAND ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

ROLAND CY-12C-T V-Cymbal 12" İnce Crash Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
ROLAND CY-12C-T V-Cymbal 12" İnce Crash, ROLAND ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

Pazarlık ve takas yoktur.
Fiyat şu şekilde ... set artı ekstralar güncel fiyat ile mağazada toplam 170,000 gibi ediyor.
Benim pedalım var sadece seti alırım orijinal Kick ile olsun diyene: ... 85,000 TL (buna ekstra olan crash'i de veriyorum yanında)
KT-10 iyi fikir, hem de sessiz.. herşeyi alırım diyene : 100,000 TL. (ekstra crash yine dahil).