Ankara Sadece işini ciddiye alan kişiler

Merhaba,

Beraber çalışabileceğimiz, kendimizi geliştirebileceğimiz ve mümkünse de yaş grubumdan kişiler arıyorum.

Şan konusunda kısa sürelik eğitimim oldu fakat bir süredir eğitim almıyorum, kendi kendimi geliştiriyorum şu anda. Somut olarak bir enstrüman çalmıyorum, yakın bir tarihte gitar aldım öğrenmeye çalışıyorum. Dijital olarak kendi çapımda mix master işlemleri yapıyorum. Platformlarda yayımlanan 6 farklı projem bulunuyor.

Yayımlanmayan 30a yakın bestem var, özellikle bunlardan 3 tanesi çok güvendiğim, PR’ı düzgün yapılırsa gerçekten de güzel yerlere gelebilecek projeler. Pop ve alt türleri, alternatif rock alanlarına biraz daha fazla yatkınım, hem ses hem de yazım tarzı olarak.

Belirttiğim gibi kendimizi geliştirebileceğimiz sonrasında da kayıtlar, konserler vs vs gerçekten de bu işi sahiplenecek, vaktini ayırabilecek, yetenekli kişiler arıyorum.

Lütfen sadece müziği seven ve gerçekten de deneyimlerini/yeteneklerini geliştirmeye açık, beraber bir şeyler yapabileceğimiz, sahip çıkabilecek insanlar iletişime geçsinler.

Aşağıdan şahsi profilimde birkaç gün önce yayımlandığım düet /cover ‘ a ve de spotify, youtube music de yayımlanan müziklerime ulaşabilirsiniz.

Instagram , Spotify , Youtube Music

Teşekkürler.

Geri