PeeeDeee demiş ki:Sağ kol kasların zayıf olabilir. Ağrı tam olarak nerede? Eğer dirseğinin yukarısındaysa büyük ihtimalle kaslarından dolayıdır, altındaysa sinirlerden dolayı da olabilir. Eğer dayanılmaz oluyorsa bir doktora gitmende yarar var. Eğer çok rahatsız edici bir ağrı değilse, gitar çalmaya başlamada 2-3 saat önce,yarım saat kol kası çalış, işi yarar. bir arkadaşım sahneye çıkmadan önceki gece kol çalışıyor, hem şişkin kas daha güzel gözüküyor 🙂 🙂
mersinden_ersin demiş ki:oturuş pozisyonun da önemli bunda, pc başında gitar çalarken bende de çok oluyor, normalde pek olmaz. sağ ayağımı yüksek bir yere koyarak halletmeye çalışıyorum.
scarsick demiş ki:Arkadaslar otururken sağ kol gitarın gövdesinden destek aldığı için problem olmuyor fakat ayaktayken sağ kolum havada durduğu için çok cabuk ağrımaya başlıyor?
Monster_YGT demiş ki:James hetfielde hastayım ....
adam gitarı dizlerine kadar indirmiş çokta rahat çalıyor sol elinde hiç bir zorlanma, kasma görmüyorum 😀
neyse konuyu dağıttım iyice.
snatchfire demiş ki:ayaktaykende sağ ayanı kafaya ,kabine ,kolona , bişiye! koy hafif bacağına yatır gitarı en güzel headbang atama ve kol rahatlığını sağlıyacağın pozisyon...
Monster_YGT demiş ki:James hetfielde hastayım ....
adam gitarı dizlerine kadar indirmiş çokta rahat çalıyor sol elinde hiç bir zorlanma, kasma görmüyorum 😀
neyse konuyu dağıttım iyice.
E benim de kollarımla bacaklarımın uzunluğu aynı olsaydı,ben de göbeğimin altında çalabilirdim gitarı 🙂 adam maymun mübarek, ayak bileğine indirse yine çalar 🙂 ha gerçi sırf beşli basıyor,başka birşey yapmıyor ama olsun 🙂