Sahibinden dolandırıcılar dikkat

‪+90 531 698 57 41‬ arkadaşlar bu kişi ilanıma mesaj attı beni arayamadığını ona yazmamı istedi aradım numara kullanılmamaktadır diyor sonra kaçamak cevaplarla alcam vs dedi 1 saat sonra aradı ödeme iste talebi göndertmeye çalışıyor sözüm ona ben ona para göndereceğim ibana atın diyorum öyle olmaz ne aldığımız belli olsun dedi ve suratıma kapattı ben istemeyince dikkatli olalım
İlanımdan mesajı silinmiş Serif .E adlı kişi sarı sitede

IMG_1148.webp.png

bi olay da geçen ay benim başıma geldi.ilandaki gitarımı pazarlıksız alacağını söyleyen biri mesaj attı.profilinde bir aile fotoğrafı falan.param güvende ile istedi parayı yatırdım diyerek dekont(sahte) falan gönderdi ama bende param güvende açık değildi.
sahibindenden bildirim gelir diye de yazmaya devam etti ısrarla.
arayayım konuşalım diyince çeşitli bahaneler sundu.o sırada 'sahibinden iletişim' isimli bir kullanıcı adıyla ilanıma soru sorularak ürününüz satın alındı whatsappdan iletişime geçeceğiz yazıldı.sonra da wp dan sahibinden profil fotoğraflı birinden mesaj geldi.tabi ne döndüğünü anladığımdan lavuğu engelledim falan ama dikkatli olmak lazım.
sonra bir iki tanıdığa numarayı sordurdum suriyeli birinin üstüne kayıtlı çıktı numara.

bi olay da geçen ay benim başıma geldi.ilandaki gitarımı pazarlıksız alacağını söyleyen biri mesaj attı.profilinde bir aile fotoğrafı falan.param güvende ile istedi parayı yatırdım diyerek dekont(sahte) falan gönderdi ama bende param güvende açık değildi.
arayayım konuşalım diyince çeşitli bahaneler sundu.o sırada 'sahibinden iletişim' isimli bir kullanıcı adıyla ilanıma soru sorularak ürününüz satın alındı whatsappdan iletişime geçeceğiz yazıldı.sonra da wp dan sahibinden profil fotoğraflı birinden mesaj geldi.tabi ne döndüğünü anladığımdan lavuğu engelledim falan ama dikkatli olmak lazım.
sonra bir iki tanıdığa numarayı sordurdum suriyeli birinin üstüne kayıtlı çıktı numara.
Oçocuğu bide küfür etti bana aslında bulup yüzleşesim var biyandanda siktir et kim uğraşçak diyorum

Teşkilatı sağlam kurmuşlar. Aslında organize suç bu.

Geri