Ankara Sahnesi hazır olan gruplar için session gitarist

Selam adım kaan 4.5 yıldır Elektro gitar çalıyorum Ankarada yaşıyorum. Gitara başladığımdan beri durmaksızın sahne deneyimi kazanmak adına bir çok ücretsiz sahneye cıktım. Bursada yaşadağım vakitte nilüfer belediyesi etkinliğinde gitarist olarak yer aldım ve Mudanya orkestrasında görev aldım. Ardından Ankaraya tasındım burada ise Gençlik ve spor bakanlığında sahne aldım. Kısa süre önce de gökhan türkmenin yarısması için istanbula gidip malt sahnede yer aldım. Son iki ay içinde de Zürafa psm de biletli konserlerde saheye çıktım. İçinde hali hazırda bulunduğum 1 grup ve 1 ekip var fakat daha fazla etkinlikte yer alıp tecrübelerime tecrübe katmak istiyorum. Gitardan uzak durduğum vakitlerde kötü hissediyorum bu yüzden bir kaç işe daha koşmak istiyorum. Normalde math rock/ japon rock çalıyorum ve kendimi bu türlerde gelişmeye çalışıyorum fakat sahne için yapabileceğim her türlü müziği icra etmeye hazırım. Çıktığım sahnelerde türkçe rock/pop çaldık ağırlıklı bu yüzden bu türlerde de repertuarım mevcut. Biraz kendimden de bahsetmem gerekirse 19 yaşındayım ve müzik teknolojilerine hazırlanıyorum. Derdim ne ün ne şöhret tek isteğim sahnenin hazzını daha fazla yaşamak. Sıcak kanlı bir insanımdır egoist birisi değilim hala kendimi durmadan geliştirmeye çalışıyorum ve her sanatçının sahip olduğu o yetersizlik hissini olabildiğinde yenmeye gayret ediyorum. Güzel etkinlikler olmadıkça ücretsiz sahne alma taraftarı değilim. daha detaylı görüşmek için instagramdan ulasabilirsiniz insta: @kaan.gurcakirr

Geri