Grover_Jackson 16 Kasım 2022 #1 Şehir İzmir Takasa Kapalı Fiyat 13000 Para Birimi TL Satılık jackson 1998 rr3 japon..Sıfırdan farkı yok.Floydunu beğenmediğim için çıkardım.Fiyatı o yüzden baya aşağıda tuttum.Hardcase dahildir..
Satılık jackson 1998 rr3 japon..Sıfırdan farkı yok.Floydunu beğenmediğim için çıkardım.Fiyatı o yüzden baya aşağıda tuttum.Hardcase dahildir..
Grover_Jackson 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hironakamura demiş ki: abi gözüm bozuldu 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Nasıl yani?
Bird_on_the_strings 17 Kasım 2022 #4 Grover_Jackson demiş ki: Nasıl yani? Hepsini görmek için tıklayın... Resimlerin çözünürlüğünün düşük ve bulanık olmasından bahsediyor.
Grover_Jackson demiş ki: Nasıl yani? Hepsini görmek için tıklayın... Resimlerin çözünürlüğünün düşük ve bulanık olmasından bahsediyor.
barrios 8 Aralık 2022 #8 WooHooo demiş ki: Hocam Floyd nerede peki ? Hepsini görmek için tıklayın... Merakla bekliyoruz🙂 "Floydunu beğenmediğim için çıkardım.Fiyatı o yüzden baya aşağıda tuttum." Meali: Gitarin köprüsü satışa dahil değil. 🤣 Kayıp Floyd'un sırrı....
WooHooo demiş ki: Hocam Floyd nerede peki ? Hepsini görmek için tıklayın... Merakla bekliyoruz🙂 "Floydunu beğenmediğim için çıkardım.Fiyatı o yüzden baya aşağıda tuttum." Meali: Gitarin köprüsü satışa dahil değil. 🤣 Kayıp Floyd'un sırrı....