Schecter Banshee-6 P KORE Alınır mı ?

Arkadaşlar ibanez rgrt 421 alınır mı sorusuyla çıktığım yola schecter banshee 6 kore alınır mı ile varmış bulunuyorum.Gözüme kestirdiğim gitar bu.Durumu iyi temiz gitar.Alternatif olarak schecter solo 2 custom kore yapım gitar var fakat les paul kasa sevmediğim için pek ısınamıyorum.Sanırım son tercihler olucak.Tabi baska fırsatlar çıkmazsa 🙂

Arkadaşlar ibanez rgrt 421 alınır mı sorusuyla çıktığım yola schecter banshee 6 kore alınır mı ile varmış bulunuyorum.Gözüme kestirdiğim gitar bu.Durumu iyi temiz gitar.Alternatif olarak schecter solo 2 custom kore yapım gitar var fakat les paul kasa sevmediğim için pek ısınamıyorum.Sanırım son tercihler olucak.Tabi baska fırsatlar çıkmazsa 🙂
Banshee, dore deki match 6 olan modelse gözün kapalı alabilirsin. 2 yıl kadar önce almıştım evladiyelik alet

Foxy nin sattığı alet sanırım. Kağıt üzerinde güzel fakat kaliteli olmayan hipshot köprü pall mute larda eli kesiyor. Gidip deneyin derim.

Solo 2 custom da oldukça güzel alet fakat kasa tipini beğenmiyorsunuz. Tanidikca severim derseniz gayet cicidir.
Acikcasi giris orta arasi bir duzeydeyim.Aldığımda belki sonradan modifiye edebilirim fakat uzun bir süre bende kalacak gitar olması önceliğim.

Geri