- Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle yapmayı düşünüyorum haftasonu ama bu kadar basit bi ayarı nası tutturamadım anlamadımBence dore'den aldıysan daha yeni oraya götür göster en temizi
öyle yapmayı düşünüyorum haftasonu ama bu kadar basit bi ayarı nası tutturamadım anlamadımBence dore'den aldıysan daha yeni oraya götür göster en temizi
Basit görünüyor da öyle basit olmuyor herzaman. Ben de tel değiştirip ayar yapayım derken cızlama problemi yaşıyorum hep. En sonunda köprüyü yükseltip action'ı istemediğim şekilde yüksek tutmak vasıtasıyla çalınabilir duruma getiriyorum gitarı. Teller eskiyince @Gezginluthier ' e götüreceğim artık low action ayarlasın nasıl yapıyorsa 🙂öyle yapmayı düşünüyorum haftasonu ama bu kadar basit bi ayarı nası tutturamadım anlamadım
saldım hocam gelişmeleri yazıcam biraz zaman geçinceYine de sapı çeyrek tur sal sen. 6'yı 7'yi köprüyü yükselterek kurtarmaya çalışırsan köprü çok yüksek olur.
valla herhalde bizim bilmediğimiz birşeyler biliyorlar çok garip 😀 yakındaki luthierler kazıkçı mı değil mi bilmiyorum fakat bi doreye götürsem iyi olacak gibi benim deBasit görünüyor da öyle basit olmuyor herzaman. Ben de tel değiştirip ayar yapayım derken cızlama problemi yaşıyorum hep. En sonunda köprüyü yükseltip action'ı istemediğim şekilde yüksek tutmak vasıtasıyla çalınabilir duruma getiriyorum gitarı. Teller eskiyince @Gezginluthier ' e götüreceğim artık low action ayarlasın nasıl yapıyorsa 🙂
Sen yeni almışsın zaten uğraşmana değmez götür yapsınlar, biraz destek versinler o kadar olsunvalla herhalde bizim bilmediğimiz birşeyler biliyorlar çok garip 😀 yakındaki luthierler kazıkçı mı değil mi bilmiyorum fakat bi doreye götürsem iyi olacak gibi benim de
destek talebi oluşturdum kullanıcı hatası olduğundan dolayı garanti kapsamına girmez dediler ama ordaki abiler bi iyilik yapar belki 😀Sen yeni almışsın zaten uğraşmana değmez götür yapsınlar, biraz destek versinler o kadar olsun
30 40 dk geçti sanırsam ama hala cızırtı konusunda bir gelişme yok hocam.Yine de sapı çeyrek tur sal sen. 6'yı 7'yi köprüyü yükselterek kurtarmaya çalışırsan köprü çok yüksek olur.