Satılık Schecter KM-6 MK1 Trans White Satin (Takaslık)

• Konuyu açan Konuyu açan Kemotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kemotto

kemalardaayar
Takasa
Açık
Fiyat
60000
Para Birimi
TL
İyi durumda bir gitar. İkinci sahibiyim ama bende fazla kalmadı ve neredeyse hiç kullanmadım denebilir. Köprü manyetiğinin orada gövdede çok küçük bir vuruk var, aynı manyetiğin de plastik küçük bir kısmı kırık duruyor. Sanırım eski sahibindeyken oraya sert bir şey düşmüş ama kesinlikle sadece kozmetik bir sıkıntı. Fotoğraflarda gözüküyor zaten. Satma/takaslama sebebim bana biraz ağır gelmesi. Gitar şuan çantasında bekliyor.

Gitarı akşamları saat 8den sonra evimde deneyebilirsiniz (Güngören). Ya da sabah saatlerinde isterseniz ancak işyerimde deneyebilirsiniz (Başakşehir ikitelli) ancak gitarı bağlayabileceğiniz bir sistem yok ofiste sadece mekanik olarak bakabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntısı zaten yok.

Takas Ibanezin Edge ZERO köprülü Prestige serisi S ya da RG kasa gitarları ile, Ibanez AZ serisi gitarlar ile, Charvel Pro Mod DK24 HH ile, Strandberg Headless gitarlar ile olabilir.

Özellikleri: Kore üretim. Set neck sap bağlantısına sahip. Paslanmaz çelik 24 perde, Abanoz klavye, Maple sap ve Swamp Ash gövdesi var. Sapın yanlarındaki dot işaretleri karanlıkta parlar türden. Standart scale'e sahip ve yanlış hatırlamıyorsam Compound Radius'a sahip klavyesi. Yani yukarı perdelerde rahat akor basmak ve aşağı perdelerde rahat solo çalmak için uygun. Flame Maple top ağacı var beyaz boyası var, Headstock ile matching flame maple top. 2 Humbucker'ı var Seymour Duncan'ın Blackned Black Winter manyetikleri. Graphtec Tusq üst eşiği var. Hipshot sabit köprüsü, Schecter kilitli burguları var. Son olarak da Push Pull özellikli bir volume potansı var. Specs olarak cidden çok üst seviye bir gitar. Çok sert karakterli tonları var. Aklımda kalan özellikleri bunlar.

Yanında fotoğraflarda gözüken Cort'un iyi bir çantasını veriyorum ya da PRS'in kırmızı çantasını da verebilirim. Başka sorularınız var ise lütfen Whatsapp'tan iletişime geçin ya da direkt arayın. +90 534 695 78 95

Pazarlık payı vardır. 🙂

Screenshot 2026-03-06 at 21.21.39.webpScreenshot 2026-03-06 at 21.21.47.webpScreenshot 2026-03-06 at 21.21.55.webpScreenshot 2026-03-06 at 21.22.04.webpScreenshot 2026-03-06 at 21.22.11.webpScreenshot 2026-03-06 at 21.22.19.webpScreenshot 2026-03-06 at 21.22.27.webpScreenshot 2026-03-06 at 21.22.34.webp

Son düzenleme:

Geri