Merhaba arkadaşlar.
Grubumuzda şuanda kadın vokal, bass, gitar ve klavye olmak üzere 4 kişiyiz. Sadece davulcumuz eksik.
Şuana kadar setliste eklediğimiz parçalar:
Mvö yaz yaz
Redd dünya
Redd falan filan
Vega delinin yıldızı
Redd hala aşk varmı
Kaçak ölünür de
Gece ben öldüm
Tnk bu böyle
Vega serzenişte
Redd don Kişot
Ayrıca spotify da yayınlanmış şuan için bir adet bestemiz bulunmakta. İkinci bestenin kayıtları da bitti 30 ağustosta oda yayında olacak. Tüm bunların dışında Hande Yener gibi pop şarkıları da rock/metal coveri şeklinde yapıp kaydedip, ana sanatçıdan telif sorununu hallederek onları da online platformlara koyacağız.
Grup ile ilgili linki buraya bırakıyorum. İnstagramdan iletişime geçmenizi rica ederiz.
linktr.ee
Grubumuzda şuanda kadın vokal, bass, gitar ve klavye olmak üzere 4 kişiyiz. Sadece davulcumuz eksik.
Şuana kadar setliste eklediğimiz parçalar:
Mvö yaz yaz
Redd dünya
Redd falan filan
Vega delinin yıldızı
Redd hala aşk varmı
Kaçak ölünür de
Gece ben öldüm
Tnk bu böyle
Vega serzenişte
Redd don Kişot
Ayrıca spotify da yayınlanmış şuan için bir adet bestemiz bulunmakta. İkinci bestenin kayıtları da bitti 30 ağustosta oda yayında olacak. Tüm bunların dışında Hande Yener gibi pop şarkıları da rock/metal coveri şeklinde yapıp kaydedip, ana sanatçıdan telif sorununu hallederek onları da online platformlara koyacağız.
Grup ile ilgili linki buraya bırakıyorum. İnstagramdan iletişime geçmenizi rica ederiz.

SednamusicTR | Instagram, TikTok | Linktree
View SednamusicTR’s Linktree to discover and stream music from top platforms like YouTube, Spotify, Apple Music here. Your next favorite track is just a click away!