Çıkmıyor ki penseyle denedim zaten zor girmişti başka bir şekilde çıkartamaz miyim birde köprüye zarar verdiğimi nasıl anlarımmuhtemelen köprü yuvasi ve kol uyumsuzdu, yivleri tutmuyordu. ondan zor giriyordu. bu köprüye de zarar verdigin anlamina gelebilir ama belki cok hasar almamis olabilir. kerpeten ya da pense ile disarda kalan parcadan cevirip cikart. orada biraz pay kalmis yapabilirsin.
Döndürerek çıkarmayı deneyin. Kolay olmaz çünkü döndürme payı çok az. Başka türlü mantıken çıkmaz zaten.Çıkmıyor ki penseyle denedim zaten zor girmişti başka bir şekilde çıkartamaz miyim birde köprüye zarar verdiğimi nasıl anlarım
Sıfır aldım çok tavsiye edilmişti azes 40 birazcik pişman oldum ama yapacak birsey yok , köprüye zarar gelirse ne olur zarar geldiğini nasıl anlarım , parça da çıkmıyor zaten penseyle baya denedim hevesim kaçtı ya ilk günden bu kadar talihsizlik🙁Döndürerek çıkarmayı deneyin. Kolay olmaz çünkü döndürme payı çok az. Başka türlü mantıken çıkmaz zaten.
Köprüye başka bir zarar vermek diye bir şey olacağını sanmam bu durumda. Tremolo kolunu kullanamazsınız alt tarafı. Zaten uyduruk bir köprü belli ki. Muhtemelen kolu kullandığınız zaman da sürekli akort kaçıracaktı.
Şu uyduruk Çin malı Ibanezlere para vermeyin dedik kaç kere. O fiyat bandındaki Harley Benton fusion ile bu sorunu yaşamazdınız ve çok daha üst düzey bir gitar almış olurdunuz.
İkinci el mi aldınız?
Üzgünüm. Çok acı bir tecrübe olmuş, ama yapacak bir şey yok.Sıfır aldım çok tavsiye edilmişti azes 40 birazcik pişman oldum ama yapacak birsey yok , köprüye zarar gelirse ne olur zarar geldiğini nasıl anlarım , parça da çıkmıyor zaten penseyle baya denedim hevesim kaçtı ya ilk günden bu kadar talihsizlik🙁
Abi yanlışın var Azes40 hiç akort tutmuyor ki kaçırsın, yani akort kaçırması için önce akort tutması lazım. 😀Döndürerek çıkarmayı deneyin. Kolay olmaz çünkü döndürme payı çok az. Başka türlü mantıken çıkmaz zaten.
Köprüye başka bir zarar vermek diye bir şey olacağını sanmam bu durumda. Tremolo kolunu kullanamazsınız alt tarafı. Zaten uyduruk bir köprü belli ki. Muhtemelen kolu kullandığınız zaman da sürekli akort kaçıracaktı.
Şu uyduruk Çin malı Ibanezlere para vermeyin dedik kaç kere. O fiyat bandındaki Harley Benton fusion ile bu sorunu yaşamazdınız ve çok daha üst düzey bir gitar almış olurdunuz.
İkinci el mi aldınız?
Gitarı denemek için bir kere elime aldım, bir kaç dakika sonra bıraktım. Baştan aşağı ucuz işçilik ve malzemeydi. Tam bir para tuzağı Azes.Abi yanlışın var Azes40 hiç akort tutmuyor ki kaçırsın, yani akort kaçırması için önce akort tutması lazım. 😀
Şaka bir yana kesinlikle aldığın yerin teknik servisine götür, köprüde sorunlu hareket yaparsan ilerideki olası sorunları da üstlenmiş olursun, vida ile oynadıklarını anlarlar. Zaten bir şey olsa da bakmasak kafasındalar, yağ sürmüş olursun ekmeğe. Kendileri halletsin.
İnternetten aldım zuhaldan tekrardan kargolamakla filan uğraşmak istemiyorum bu şekil kullansam sorun yaratır mı diyorsun ilerdeAbi yanlışın var Azes40 hiç akort tutmuyor ki kaçırsın, yani akort kaçırması için önce akort tutması lazım. 😀
Şaka bir yana kesinlikle aldığın yerin teknik servisine götür, köprüde sorunlu hareket yaparsan ilerideki olası sorunları da üstlenmiş olursun, vida ile oynadıklarını anlarlar. Zaten bir şey olsa da bakmasak kafasındalar, yağ sürmüş olursun ekmeğe. Kendileri halletsin.
Diş atlamadim açı da doğruydu tamamen ürünün kalitesiz olmasından kırıldı birde 4 sene tamircide çalıştım biliyorum pense tornavida tutmayı penseyle denedim zaten çıkmadı şimdilik köprüyü de sökmek istemiyorum böyle kullanıcamÜrün kalitesiz elbette, buna hiç bir itirazım yok fakat, diş atlatarak ya da hatalı bir açı ile zorlanarak takılmış olma ihtimali de var diye de düşünüyorum.
Eline pense / tornavida almamış Z kuşağı düşünülünce ve "şu uç nasıl çıkarılır?" fotosunu görünce bu seçenek bana çok da alakasız gelmiyor.