Ankara Senfonik metal grubu kuruyorum.

Cümleten selamlar, umarım iyisinizdir. Sert müziğe karşı ciddi derecede bir ilgim var. Yaklaşık olarak 6–7 yıldır ritim ve lead gitar çalıyorum, az biraz da piyano bilgim var. Fakat asıl amacım, senfonik metal ruhunu canlı tutabilmek. Tabi bunu buradan söylemesi kolay; ekip arkadaşları bulmanın ne kadar zorlu olduğunu biliyorum. Daha önce çok grup denemelerim oldu (bu denli büyük değil) ancak genel olarak Türkiye genelinde senfonik metal yapan bir gruba çok denk gelmedim ve bu bana bir ilham kaynağı olarak göründü. Gerçekten bu işe kendi ruhunu verebilecek kafa insanlara ihtiyacım olduğunu görebiliyorum, Daha çok başka grupları cover’lamaktansa kendi şarkımızı yapmak istiyorum. Grubun ismi bile belli değil, fakat Latince kitap alıntılardan örnek alabiliriz benim naçizane tavsiyem kendi yapmak istediğim bölüme gelirsek lead ve ritim çalmak istiyorum grup arkadaşı olarak da baya geniş bir topluma hitap etmek istiyorum aslında keman,çello, varsa mezzo soprano vokal düz soprano da olur sanki çok seçenek varmış gibi hehe. Fakat en başta da söylediğim gibi metal ruhuna sahip kişilere hitap etmek istiyorum okuduğun için teşekkür ederim aklına yatarsa özelden yaz.

Geri