Ses kartı için uygulama önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan kutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kutay

ykk.174
Merhaba behringer umc22 marka bir ses kartım var elektro gitar çalmaya yeni başladım bias fx 2 uygulaması bana çok pahalı geldi benim işimi görebilecek ücretsiz ses kartı uygulaması önerebilir misiniz?

Ses kartı uygulaması değil de ona amfi simülasyonu kısaca amp sim uygulamaları diyebiliriz. Son dönem yoğun şekilde araştırdığım bence en iyisi ve makulü şu:

Yeni ücretsiz hale getirilmiş, öncesinde kilitli özellikler falan varmış. Ben henüz denemedim, denerseniz bu konuda bilgi verirseniz güzel olur. Tüm özellikler kullanılabilir durumda olmalı.

Bu programın kendi içindeki sesler bile yeterli diyorlar ama esas gücünü neural amp modeler dosyalarını çalıştırması. Kısaca nam profil dosyaları ücretsiz şekilde binlerce bulunabilecek apayrı bir dünyaymış. Buraya girince kaybolmak mümkün ama dediğim gibi önce programın kendi tonlarından gitmek lazım, içinde pedal zinciri falan da olduğundan kullanması ve uygulaması gayet kolay olur diye düşünüyorum.

İçindeki amfi tonlarından fazlası gerektiğinde de şu siteden istediğinizi ekleyebiliyorsunuz:

Hem ücretsiz hem de ücretliler ile kıyaslanacak kadar kaliteli sonuçlar verdiği söyleniyor.

Geri