Merhaba değerli turkrock.com sakinleri, benim birkaç sorum olacaktı. Şimdi ben ses kartı kullanıyorum bir yıla yakındır. Setup'um Gitar>Ses Kartı>Guitar Rig 5/BIAS FX2 şeklinde... ancak aldığım ses beni tatmin etmiyor nedense. Focusrite Solo Gen 3 kartım var aşırı distortion vari ses alıyorum ayarlamak için knob'u var ancak mesela high gain bi preset açsam Guitar Rig'den, gitar volume knobunu kısmam gerekiyor fakat bu da sustaini azaltıyor... yani anlayacagınız fullde karmakarışık bir ses oluyor ve çok yapay. Sorularıma gelirsek;
-Bunu engellemek için ne yapmalıyım?
-Gelen sinyalı dengelemek için bir DI-BOX'a ihtiyacım var mı?
-Ne durumlarda DI-box gerekiyor?
-Setup'a bir wah pedalı eklemek istiyorum Gitardan hemen sonra eklesem bir sorun yaratır mı?
-Sesi dengeleyebilecek bir cabin simülatoru alsam (MS Pozitron Shakti ismini çok duydum bunu alsam hepsini bir arada kullanabilir miyim? ve seste iyileşme olur mu?)
Şimdiden teşekkür ederim eğer cevap verebilirseniz...
-Bunu engellemek için ne yapmalıyım?
-Gelen sinyalı dengelemek için bir DI-BOX'a ihtiyacım var mı?
-Ne durumlarda DI-box gerekiyor?
-Setup'a bir wah pedalı eklemek istiyorum Gitardan hemen sonra eklesem bir sorun yaratır mı?
-Sesi dengeleyebilecek bir cabin simülatoru alsam (MS Pozitron Shakti ismini çok duydum bunu alsam hepsini bir arada kullanabilir miyim? ve seste iyileşme olur mu?)
Şimdiden teşekkür ederim eğer cevap verebilirseniz...