Sorunun amacı ne? Çok merak ediyorum.En sevdiğiniz grup değil, sevdiğiniz bir grubun ortalama kaç tane şarkısını biliyorsunuz. Çok merak ediyorum.
Anket gibi bazen şeyle karşılaşıyorum (kötü anlamda demiyorum) örneğin biri opethi çok seviyorum diyor, hangi şarkılarını seviyorsun diye sorunca ben sadece harvest ve gost of perdition dinliyorum diyor. O yüzden sordum.Sorunun amacı ne? Çok merak ediyorum.
Aaaa, sadece 5 şarkısını mı biliyorsun? Özentisi sen. 🤣 🤣 🤣Sevdiğim bir grubun 5 şarkısını biliyordum. Dün bir tanesini daha bildim. Toplamda 6 oldu.
Genelde sevdiğim grupların 2şer şarkısını bilirim ama.
Ha en sevdiğim grubun 8 şarkısını biliyorum o ayrı.
Evet farkettim. Durum içler acısı ülke açısından..Yav o değil de, başlığı açanın yaşı 23 gözüküyor.
Belki yaşını bilerek büyük yazmıştır diye kendimi teselli ettim.🤣Evet farkettim. Durum içler acısı ülke açısından..
Hocam sadece merak ettiğim bir soruyu sordum. Neden size bu kadar saçma geldi?Belki yaşını bilerek büyük yazmıştır diye kendimi teselli ettim.🤣
Sorunuz "yüklü" ("loaded") denilen cinsten. "Merak ettim" diyorsunuz, ama içerik de, yaptığınız açıklama da bununla çelişiyor. En azından bana inandırıcı gelmiyor. Ben sorunuzun yargılayıcı olduğunu ve kendinizi doğrulamak için sorduğunuzu düşünüyorum. Bunu fark etmemiş olmanız (ve bu forumda bunun fark edilmeyeceğini düşünmeniz) de durumu komik hale getiriyor. Mesele bundan ibaret.Hocam sadece merak ettiğim bir soruyu sordum. Neden size bu kadar saçma geldi?
Hocam haklısınız açıklamam yetersizdi. Bu soruyu foruma sormamım asıl nedeni şu bazı kişiler bu grubu çok seviyorum diyor ama 2-3 şarkı biliyor ama mesela ben biri bana sorduğunda dream thether severim derim (20-30) dream thether şarkısı biliyorum ama bazı kişiler awake albümünün bile tamamını dinlemediysen dream thether seviyor sayılmazsın falan diyorlar. Buda bana çok saçma geliyor istersem 20 şarkısını bilerek bir grubu severim istersem 80 şarkı ile. Sorunun saçma olduğunun fark ettim bir daha bu şekilde konular açmamaya dikkat edeceğim. Rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim.Sorunuz "yüklü" ("loaded") denilen cinsten. "Merak ettim" diyorsunuz, ama içerik de, yaptığınız açıklama da bununla çelişiyor. En azından bana inandırıcı gelmiyor. Ben sorunuzun yargılayıcı olduğunu ve kendinizi doğrulamak için sorduğunuzu düşünüyorum. Bunu fark etmemiş olmanız (ve bu forumda bunun fark edilmeyeceğini düşünmeniz) de durumu komik hale getiriyor. Mesele bundan ibaret.
Fark etmediyseniz diye söylüyorum; konuya cevap yazan kişilerin çoğu da zaten sorunuzu alaya almış. Sadece ben değilim bu tepkiyi veren yani.
Bu durumda belki sizin de kendinizi daha iyi açıklamanız gerekiyordur.
Estağfurullah; kendi hesabıma özür dilenecek bir şey görmüyorum. Siz de benim kusuruma bakmayın lütfen.Hocam haklısınız açıklamam yetersizdi. Bu soruyu foruma sormamım asıl nedeni şu bazı kişiler bu grubu çok seviyorum diyor ama 2-3 şarkı biliyor ama mesela ben biri bana sorduğunda dream thether severim derim (20-30) dream thether şarkısı biliyorum ama bazı kişiler awake albümünün bile tamamını dinlemediysen dream thether seviyor sayılmazsın falan diyorlar. Buda bana çok saçma geliyor istersem 20 şarkısını bilerek bir grubu severim istersem 80 şarkı ile. Sorunun saçma olduğunun fark ettim bir daha bu şekilde konular açmamaya dikkat edeceğim. Rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim.
Bu tip insanları hayatından çıkartırsan hem huzur bulursun hem de böyle garip sorular sormak zorunda hissetmezsin kendini… sadece müziğin keyfini çıkar, skor tutmuyor kimse.ama bazı kişiler awake albümünün bile tamamını dinlemediysen dream thether seviyor sayılmazsın falan diyorlar.